Ποιοί είναι οι ellines.com;

Η πρώτη διαδικτυακή κοινότητα για όλους τους Έλληνες, που ζουν είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, είναι πραγματικότητα. Για πρώτη φορά, δημιουργήθηκε ένας παγκόσμιος ιστός Ελλήνων που έχουν κατακτήσει την υφήλιο με την προσωπικότητα, την εργατικότητα, την δημιουργικότητα, τις ιδέες και τη δύναμή τους. Έλληνες που διαπρέπουν σε όλα τα σημεία του ορίζοντα, καταργώντας....
τα σύνορα με τη δύναμη του διαδικτύου.
Έπειτα από 2.000 καινούργια μέλη, εκατοντάδες σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα και εξώφυλλα έως και στην Huffington Post
των ΗΠΑ, στις 5 Απριλίου οι ellines.com διοργανώνουν το πρώτο τους συνέδριο στην Αθήνα με κεντρικό παρουσιαστή τον δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου.«Τι κοινό έχουν προσωπικότητες παγκόσμιας αναγνώρισης, από τον δικηγόρο του Νέλσονα Μαντέλα έως τους κορυφαίους ιατρούς στον κόσμο ή τον δημιουργικό διευθυντή της Google; Είναι όλοι Έλληνες και έχουν μία δική τους ιστορία επιτυχίας να μοιραστούν μαζί μας» εξηγεί ο δημιουργός του ellines.com, Χρήστος Μπάρλας.Και προσθέτει: «Όλα άρχισαν όταν ανακαλύψαμε πόσοι Έλληνες εκτός συνόρων έχουν ξεδιπλωθεί και κατέχουν σημαντικές θέσεις, καθορίζουν τύχες, ανατρέπουν δεδομένα, διαπρέπουν στις επιστήμες, αναδεικνύονται στις τέχνες, καθηλώνουν με τις ιδέες τους.

Όλοι αυτοί έχουν πλέον ένα κοινό σημείο συνάντησης».Στο συνέδριο θα παραβρεθούν εξέχουσες προσωπικότητες, όπως ο συνήγορος του Νέλσονα Μαντέλα, Γιώργος Μπίζος, ο αστροφυσικός της ΝΑSA, Σταμάτης Κριμιζής, ο πρόεδρος της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Manatos and Manatos, Άντυ Μανάτος, ο ερευνητής της νευροεπιστήμης, Ιωάννης Γούσιας, ο δημιουργικός διευθυντής της Google Labs, Στιβ Βρανάκης, ο ειδικός μάρκετιγκ και branding, Πίτερ Οικονομίδης και η σύμβουλος στρατηγικής, Νάντια Χαραλάμπους.Με σύνθημα «Από την κρίση στην διάκριση», το κίνημα των ellines.com φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ζωντανό δίκτυο συνεργασίας για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. «Αποτελεί πραγματικά μεγάλη τιμή να συμμετέχω σε ένα τέτοιο project.
Πέρα από την τεράστια δημοσιογραφική αξία της δουλειάς που γίνεται στο ellines.com, τα τελευταία δύο χρόνια, είχα την ευτυχία να γνωρίσω Έλληνες σε όλες τις γωνιές του κόσμου, που με την παρουσία τους, το έργο τους, τη δυναμική τους, την αγάπη τους για την πατρίδα, διατηρούν άσβεστη τη φλόγα του ελληνισμού» εξηγεί ο υπεύθυνος της δημοσιογραφικής ομάδας της πλατφόρμας, Μανόλης Παρδάλης, ο οποίος κυριολεκτικά «χτενίζει» ολόκληρο τον πλανήτη, αναζητώντας Έλληνες διακεκριμένους αστέρες.
Όλοι οι συμμετέχοντες στο συνέδριο, που διοργανώνεται στις 5 Απριλίου, έχουν κάτι κοινό: τη μεγάλη τους αγάπη για την Ελλάδα και την πίστη τους στην αυτοβελτίωση και τη δημιουργία. Ο Άντυ Μανάτος, πρόεδρος της εταιρείας πολιτικών συμβούλων/lobbying Manatos και Manatos με έδρα την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, έχει επιλεγεί ως ένας από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη πολιτική επιρροή στην Ουάσιγκτον από το περιοδικό «Regardies» και ως ένας από τους μεγαλύτερους πολιτικούς χρηματοδότες στην Αμερική σε θέματα ελληνικού και κυπριακού ενδιαφέρον
Keywords
Τυχαία Θέματα