Ο «γαλάζιος» πανικός και το… «ωραίο μωρό» της Αριστεράς!!

Πανικός είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στα επιτελεία των δύο μεγάλων κομμάτων και ειδικά της ΝΔ που θεωρεί ότι τη χωρίζει από την εξουσία μία ανάσα δρόμος.
Προκειμένου μάλιστα να δείξουν ότι ο μόνος υπεύθυνος δρόμος διακυβέρνησης της χώρας περνάει υποχρεωτικά μέσω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τη....
βοήθεια ενός τρίτου σχηματισμού, καθώς μετά από αυτούς υπάρχει το χάος διαρρέουν ότι όποια άλλη κυβέρνηση δημιουργηθεί θα είναι τέρας.

Αυτό σχολίαζε κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ σε πηγαδάκι με
δημοσιογράφους. Έλεγε συγκεκριμένα πως όλοι «βλέπουν την προσπάθεια της Αριστεράς να ενωθεί και να δημιουργήσει κοινό μέτωπο με αντιμνημονιακή δράση, σαν ένα ωραίο μωρό αλλά αυτό που θα δημιουργηθεί θα είναι ένα τέρας».

Εμφανίστηκε μάλιστα τόσο σίγουρος για την αποτυχία μίας τέτοιας προοπτικής που σχολίασε πως πρέπει ο λαός να βιώσει αυτή την καταστροφή για να εκτιμήσει προφανώς όλα τα καλά των…. σταθερών και συνετών κυβερνήσεων που προηγήθηκαν στον τόπο.

Αναλύοντας δε το εκλογικό αποτέλεσμα που τιμώρησε αρκετά και το κόμμα του έκρινε πως η οργή του κόσμου κατά και των δύο μεγάλων κομμάτων οφείλεται στο γεγονός ότι σταμάτησαν να διορίζουν κόσμο!

Ερωτηθείς πάντως για το αδιέξοδο στο οποίο οδήγησε εντέλει αυτή η σχέση εξάρτησης «εσύ με ψηφίζεις-εγώ σε διορίζω» που έχει κυριαρχήσει στην Ελλάδα και αν υπάρχει σκέψη για επιστροφή σε αυτή ως μόνη σωτηρία των κομμάτων, η απάντηση ήταν διπλωματική. «Αυτό μας τελείωσε. Ένας κύκλος έκλεισε ένας άλλος θα ανοίξει αλλά δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το μέλλον».

http://www.briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα