Ο Σαμαράς, το (πολιτικό) σύνδρομο down και η παρέα της Συγγρού

Τελικά το νέο μνημόνιο, εκτός από την οικονομία της χώρας μας, επηρέασε θεμελιακά και την πορεία των κομμάτων της συγκυβέρνησης... ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ με την ψήφο που έδωσαν ή δεν έδωσαν στο Μνημόνιο, πλήρωσαν και το προσωπικό τους κόστος!
Το ΠΑΣΟΚ
κατ´ αρχήν, με τη διαγραφή των..........
διαφωνούντων, χάνει τη λεγομένη αρχή της δεδηλωμένης!

Του Σωτήρη Τζούμα

Μπορεί να εξακολουθεί να είναι το πρώτο κόμμα ,αλλά δεν έχει πια τις απαιτούμενες ψήφους για να περνάει αυτά που θέλει στη Βουλή, με τους υπουργούς του που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου!!

Μετρώντας απώλειες ο ΓΑΠ, είναι έτοιμος να παραδώσει την εξουσία στον Βαγγέλη Βενιζέλο ,σαν έτοιμος από καιρό! Μία είναι η έγνοια του ΓΑΠ, αυτή την εποχή.. Παραδίνοντας την εξουσία στον Βενιζέλο, θέλει να έχει διασφαλίσει την... επόμενη μέρα, για τον ίδιο και φυσικά για τα..αδέλφια του!

Ο Καρατζαφέρης μετά από τόσες κωλοτούμπες, φυσικό είναι να έχει μπερδέψει τους βουλευτές του για το τι ψηφίζουν!!!
Όχι όμως και τους νοήμονες ή έστω αυτούς που στοχεύουν ψηλά και μπορούν να σταθούν και να υπάρξουν και σε άλλα κόμματα!

Έτσι οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης, οι οποίοι γνώρισαν και συνεργάσθηκαν ως υπουργοί και με άλλα επίπεδα, πολιτικού περιεχομένου, όπως αυτό του κ. Παπαδήμου, επέλεξαν το.. " ναι" και στο νέο μνημόνιο, αντί του όχι, που πρέσβευε αυτή τη φορά ο πρώτο- μνημονιακός Καρατζαφέρης, γιατί τα μηνύματα που έφταναν στο ΛΑΟΣ ήταν πλέον πολύ ανησυχητικά!

Και κατάλαβε οτι σε λίγο καιρό, δε θα εύρισκε ούτε την ψήφο του!!

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

Οι απώλειες των Βορίδη- Γεωργιάδη, για το ΛΑΟΣ, έκαναν τον κ. Καρατζαφέρη να στραφεί και προς άλλες δυνάμεις της ευρύτερης δεξιάς, η οποία άρχισε να αναστήνεται εν τω προσώπω του κ. Καμμένου, ο οποίος εδώ και καιρό έχει εξελιχθεί σε πόλο έλξης των δυσαρεστημένων καθαρόαιμων δεξιών, οι οποίοι έννιωσαν στο πετσί τους την προδοσία και την άρνηση της ταυτότητάς τους,από τα δύο κοινοβουλευτικά κόμματα του δεξιού χώρου, τη μεγάλη ΝΔ και το μικρότερο ΛΑΌΣ.

Έτσι οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κ. Καρατζαφέρης, φλερτάρει έντονα τον κ. Καμμένο, γιατί θεωρεί ότι στη φάση αυτή, είναι η τονωτική ένεση που του χρειάζεται για να πάρει πάλι τα πάνω του... Και τί δεν του δίνει του Πάνου για να τον κερδίσει!! Η θέση του αντιπρόεδρου είναι το λιγότερο από αυτά που ακούγονται!!

Ο Πάνος Καμμένος, όμως, μένει σταθερά προσηλωμένος στην παράταξη από την οποία προέρχεται , τη ΝΔ, και όλα δείχνουν ότι θα περιμένει να δεί την έκβαση που θα έχουν οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους 20 διαγραφέντες από τον κ. Σαμαρά, μέχρι τις επερχόμενες εκλογές! Και όλα δείχνουν ότι ο Πάνος Καμμένος θα επιχειρήσει αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές και ΟΛΑ, μέχρι στιγμής, δείχνουν ότι θα σαρώσει!

Και η επιτυχία του αυτή θα πονέσει και θα στοιχίσει και στη ΝΔ- σπλάχνο της οποίας είναι ο Πάνος- και στο ΛΑΟΣ, που εν ονόματι της άτιμης της εξουσίας, έγινε..."ligh
Keywords
Τυχαία Θέματα