Ο Σαρκοζί στον Άγιο Παντελεήμονα!

Είπε την αλήθεια για τους μετανάστες στην Ελλάδα: βγάλτε τους χαρτιά να φύγουν!
Μεταξύ άλλων λοιπόν, είπε και τη μεγάλη αλήθεια για την Ελλάδα:
Ότι βάσει της συνθήκης Σένγκεν της Ε.Ε. κάθε πολίτης που βρίσκεται νόμιμα εντός μιας χώρας της Ε.Ε. μπορεί να μετακινηθεί ελεύθερα και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ε.Ε.
Τι; Αυτά δε σας τα ....
είπαν η ΝΔ, το ΛάΟΣ κι η Χρυσή Αυγή;

Ναι, αγαπητοί ξενοφοβικοί συμπολίτες μου!Αυτό που αρκετοί φωνάζουμε
χρόνια τώρα, είναι αυτό
που -για άλλους, δικούς του λόγους- παραδέχτηκε κι ο Σαρκοζί προχθές:
"βγάλτε τους χαρτιά για να μπορούν να φύγουν απ' την Ελλάδα"Διότι όσο δεν έχουν χαρτιά δε θεωρούνται πολίτες που νόμιμα βρίσκονται εντός Ε.Ε. και άρα είναι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα.Εκτός αν πιστεύει κανείς σας πως θα παραμείνουν οι μετανάστες στη χώρα μας την ώρα που δεν υπάρχουν δουλειές ούτε για δείγμα, την ώρα που δεν έχεις ούτε... ποιον να κλέψεις (!!!) που λέει ο λόγος, την ώρα που οι ίδιοι οι Έλληνες μεταναστεύουν στο εξωτερικό...
Το παραδέχτηκε ο Σαρκοζί: απ' τη στιγμή που οι μετανάστες περνούν τα αφύλαχτα ελληνοτουρκικα σύνορα, είναι ελεύθεροι -αν έχουν χαρτιά- να μετακινηθούν οπουδήποτε εντός Ε.Ε!

Ποιοι όμως εδώ και χρόνια δεν κάνουν αυτό το αυτονόητο και κρατούν εγλωβισμένους τους μετανάστες στη χώρα μας;
Οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Και ποιοι επιμένουν ("δήθεν ιδεολογικά") να μην τους βγάλουμε χαρτιά και να παραμείνουν εκατομμύρια μετανάστες εγκλωβισμένοι στη χώρα μας;
Αυτοί που δήθεν θέλουν να τους διώξουν: η ΝΔ, το ΛάΟΣ και η Χρυσή Αυγή!Γιατί αυτοί δε θέλουν να τους διώξουν;
Γιατί επιμένουν να κάνουν επικοινωνιακά σώου με ψευτομαγκιές του στυλ: "να τους πετάξουμε στη θάλασσα" και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες;
Γιατί ποντάρουν το πολιτικό τους κεφάλαιο πάνω στο φόβο των Ελλήνων που προκαλείται από τα γκέτο, την εγκληματικότητα, την έλλειψη ασφάλειας κλπ.
Εμπόριο Φόβου κάνουν.

Διότι αν εκλείψουν αυτοί οι μετανάστες, τότε όπως θα έλεγε κι ο Καβάφης "τι θ' απογίνουμε χωρίς βαρβάρους; Αυτοί τουλάχιστον θα ήταν κάποια λύσις..."
Τα κόμματα της δήθεν ξενοφοβικής δεξιάς ΔΕΝ θέλουν να διώξουν τους μετανάστες. Αν ήθελαν, όχι απλώς θα συμφωνούσαν αλλά, θα πρωτοστατούσαν κιόλας στο να τους βγάλουμε χαρτιά και να τους στείλουμε στο καλό (σε άλλες χώρες της Ε.Ε.)
Θέλουν να είναι η Αθήνα κι η Επαρχία ξέφραγο αμπέλι για να παίζουν πολιτικά παιχνίδια πάνω απ' το φόβο των Ελλήνων πολιτών και να προκαλέσουν την αστυνομοκρατία για άλλους λόγους ("Μνημονιακούς") και όχι για την ασφάλεια των πολιτών, κι έτσι θα χρησιμοποιήσουν το πρόσχημα της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος.
Εκτός αυτού,εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα που ποντάρουν πάρα πολλά στα ανασφάλιστα και πάμφτηνα εργατικά χέρια των παράνομων μεταναστών.
Εσείς λοιπόν, αγαπητοί συμπολίτες που πλήττεστε από την εγκληματικότητα των γκέτο, την υπερσυγκέντρωση μεταναστών στη γειτονιά σας, την πτώση του βιοτικού επιπέδου λόγω των συνθηκών υγιεινής που δη
Keywords
Τυχαία Θέματα