Ο Σημίτης, ο Τσοχατζόπουλος, ο Γεράσυμος Αρσένης και η Λούκα Κατσέλη.

Στο χωριό μου λένε: Δείξε μου την παρέα σου, για να σου πω ποιός είσαι.
Μπορεί να σας φαίνομαι λίγο εκτός των σύγχρονων αντιλήψεων τουλάχιστον όπως αυτές που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ, όμως εγώ εξακολουθώ να καταφεύγω στα παλιά ρητά, στην προσπάθεια μου να προσεγγίσω σύγχρονα θέματα.
Το θέμα μου λοιπόν είναι η διαδοχή του ΠΑΣΟΚ, όχι όμως η τωρινή, αλλά αυτή του....
1995, μεταξύ των Σημίτη Τσοχατζόπουλου,
και Γεράσιμου Αρσένη.
Σήμερα πλέον όλοι ξέρουμε την πορεία και τα πεπραγμένα του κάθε ενός από τους τότε διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.
Ο μεν Σημίτης, έχει μείνει στην ιστορία ως ο πλέον διαπλεκόμενος και εκπρόσωπος συγκεκριμένων οικονομικών παραγόντων, με αποκορύφωμα την φούσκα του χρηματιστήριου και το πλιάτσικο των Ολυμπιακών αγώνων, ο Τσοχατζόπουλος, έχει μείνει στην ιστορία ως ο πλέον διεφθαρμένος υπουργός και ο Γεράσυμος Αρσένης παραγκωνίστηκε και περιθωριοποιήθηκε, αφού ως φαίνεται δεν ανήκε στον σκληρό πλειοψηφικό και διεφθαρμένο πυρήνα του ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα, πάλι αυτός ο σκληρός διεφθαρμένος και διαπλεκόμενος πυρήνας του ΠΑΣΟΚ, βγάζει έξω από το κόμμα την Λούκα Κατσέλη, και πλέον βαδίζουν προς την εκλογή νέου προέδρου, κάτι μεταξύ νέου Σημίτη και νέου Τσοχατζόπουλου, όπως και το 1995.
Ασφαλώς, και δεν είναι η Λούκα Κατσέλη Γεράσιμος Αρσένης, και ούτε είναι οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Παπουτσής, Σημίτης.
Όμως οι σημερινοί υποστηρικτές του Ευάγγελου Βενιζέλου και Παπουτσή είναι η συνέχεια των υποστηρικτών και φίλων του Σημίτη με του Τσοχατζόπουλου, εν αντιθέσει με την Λούκα Κατσέλη, η οποία δεν τυγχάνει του σεβασμού και της εκτίμησης αυτής της πασοκικής παρέας.
Για εμένα: Το δείξε μου την παρέα σου, για να σου πω ποιος είσαι, ισχύει.
Και όχι μόνον πλέον ισχύει, αλλά πλέον είναι ποιό σημαντικό για εμένα από τα όμορφα λόγια του Ευάγγελου Βενιζέλο, και τους ψευτοαριστερούς του ΠΑΣΟΚ.
Εγώ μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Λούκας Κατσέλη, ψηφίζω Κατσέλη.
Το πάθημα του 1995, μου έγινε μάθημα.
Όχι άλλο διαπλεκόμενο ΠΑΣΟΚ, όχι, ως εδώ.

Πρώην σοσιαλιστής, τύπου ΠΑΣΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα