Ο Τσίπρας "δολοφόνος" απαντά στον Πάγκαλο

«Οι δηλώσεις του κ. Πάγκαλου ξεπερνούν τα όρια της ανοχής», είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Α. Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δεν είναι ο τρελός του χωριού για να λέει ότι του κατέβει, αλλά προσπαθεί να μεταφέρει την κόντρα στο επίπεδο ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ, για να......
αποφύγει την βεντέτα και να μετριάσει την μεγάλη δυσαρέσκεια
του κόσμου στο πρόσωπό του.

Ο πρόεδρος του Σύριζα δήλωσε ακόμα ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τον Θ. Πάγκαλο, αλλά υπεύθυνο για ότι συμβεί από εδώ και πέρα θα θεωρεί τον πρωθυπουργό, αφού όπως είπε του έχει μιλήσει για το ζήτημα και του έχει πει συγκεκριμένα ότι «η συμπεριφορά του κ. Πάγκαλου είναι επικίνδυνη» και κυρίως οι δηλώσεις του περί αναρχίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτό το σημείο ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε ότι ο κ. Παπανδρέου σε κατ ίδιαν συζήτηση για το θέμα αρκέστηκε να απαντήσει «Εγώ δεν τα είπα αυτά». «Η σιωπή είναι συνενοχή», πρόσθεσε αναφερόμενος στην στάση του πρωθυπουργού.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με την «Παγκαλιάδα», όταν υπάρχει «Οδύσσεια» από τους βομβαρδισμούς στην Λιβύη.




http://www.madata.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα