Οχι άλλη υποκρισία συμπατριώτες ρασοφόροι

Απάντηση στο άρθρο του Γιώργου Θεοχάρη «ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ»

Είμαι Ελληνίδα πολίτης σε μια χώρα που(στα χαρτιά τουλάχιστον),είναι ενταγμένη στην Ευρωπαϊκή ένωση.Παράλληλα φορολογούμαι κανονικά έως ληστρικά, όπως θα γνωρίζουν ήδη οι λοιποί "αποστασιοποιημένοι" απο την κοινωνία ρασοφόροι του κοινόβιου σας.
Για να το ξεκαθαρίσω βέβαια,δεν σας κρίνω.Είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέγει τον τρόπο διαχείρισης της ζωής του με κάθε τίμημα που αφορά αποκλειστικά μόνο τον ίδιο.
Δεν είχα ποτέ τη διάθεση και ούτε την έχω να μπώ μέσα σε ενα μοναστήρι,να εξερευνήσω και να εκστασιαστώ ψευδαισθανόμενη την δήθεν αλήθεια όπως κάνουν άλλοι στο κοινόβιό σας.
Ομως, δυστυχισμένε έως θρασύτατε ρασοφόρε,δεν έχεις το δικαίωμα,εσύ και....
οι ομοιοί σου να μου απαγορεύουν να πατήσω χώματα (χερσόνησος Αθως), που ανήκουν στην Ελληνική επικράτεια και κατ' επέκταση ανήκουν και σε μένα γιατί είμαι Ελληνίδα πολίτης, διότι έχετε επιβάλει τους δικούς σας θεοκρατικούς νόμους με ενα κράτος εν κράτει.
Νά ήταν μονο αυτό;
Τι στιγμή που οι Ελληνες φορολογούμενοι υποφέρουν, το μαύρο χρήμα ρέει άφθονο σε μονές και εκκλησίες.Κανένας έφορος δεν σας ενόχλησε ποτέ γιατί έχετε επιβάλλει ένα θεοκρατικό καθεστώς με παρακλάδια πελατειακών σχέσεων με τους παγκόσμια γνωστούς-διεφθαρμένους πολιτικούς.
Τι στιγμή που κόβονται μισθοί και συντάξεις,παπάδες και μεγαλοπαπάδες πληρώνονται απο τον κρατικό προϋπολογισμό εντελώς παράλογα και αδικαιολόγητα.Κάποια εκατομμύρια ευρώ αφαιρούνται απο Ελληνικές οικογένειες και αντί αυτού τα...πατσίζουν με μερικές μερίδες φαγητού και ρούχα που ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ προέρχονται απο τον οβολό των αφελών πιστών.
Σταματήστε επιτέλους,εσείς και οι υποστηρικτές σας να προκαλείτε με θράσος τους νοήμονες Ελληνες, λέγοντας τους για δισεκατομμυριοστή φορά τα γνωστα παραμύθια της χαλιμάς.Είστε οι μόνοι ανίκανοι σ'αυτή την κρίση που περνάει ο λαός για να περνάτε τα μεσαιωνικά σας μηνύματα.Δεν σας είδα ποτέ δίπλα στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας του λαού.
Δεν σας είδα ποτέ δίπλα στο λαό που σας συντηρεί και σας υποθάλπτει, για να ζείτε σε βάρος του κράτους και της πλειοψηφίας των νοήμονων πολιτών αυτης της χώρας.
Η αχαριστία,η ψευτιά και η παραπλάνηση ανήκουν σίγουρα στις αμαρτίες που εσείς οι ίδιοι εκφωνείτε απλόχερα.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΥΓ
Φροντίστε ν’ απαντάτε με λογικά και σύγχρονα επιχειρήματα κι όχι ως φερέφωνα μιας ατέρμονης μαγνητοταινίας που επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια.
Keywords
Τυχαία Θέματα