ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΛΟΓΩ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ!

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ

Ο Μάρκος Ντουκάκης, πνευμονοπαθής που χρίζει μεταμόσχευση πνευμόνων και παρακολουθείται επί τρία χρόνια από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, ο άνθρωπος που στις 15 Δεκεμβρίου 2010 έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας, σε Ωνάσειο, Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και Υπουργείο Υγείας, για τη μη λειτουργία του προγράμματος μεταμοσχεύσεων του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ στην Ελλάδα
μεταμοσχευτικού κέντρου καρδιάς και.....
πνευμόνων, νοσηλεύεται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», μετρώντας τις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ώρες της ζωής του.
Τελευταίες λόγω της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, της ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ και της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ των αρμοδίων.
Ακόμα και αν το πρόβλημά του Μάρκου Ντουκάκη και της μη λειτουργίας του μεταμοσχευτικού προγράμματος στο Ωνάσειο, αναδεικνύεται από τα μέσα Δεκεμβρίου από την εκπομπή του Κώστα Ουίλς «Παρατηρητήριο της Υγείας» στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, ακόμα και αν σε μία από τις εκπομπές, συγκεκριμένα στις 30-1-2011, ο κ. Τιμοσίδης δεσμεύτηκε για άμεση επίλυση του θέματος (όχι μόνο του Μάρκου Ντουκάκη αλλά και όλων των ασθενών που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση), δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ.
Γιατί, όπως πάντα, οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν, ακόμα και όταν πρόκειται για ζήτημα ζωής, πραγματοποιούνται με ρυθμούς χελώνας. Γιατί, πολύ απλά, οι ζωές των πολιτών αυτής της χώρας δεν έχουν μεγαλύτερη σημασία από τις καρέκλες κάποιων ανεύθυνων.
Ο άνθρωπος χρειάζεται άμεσα μεταφορά σε μεταμοσχευτικό κέντρο του εξωτερικού, μήπως και κερδίσει τη μικρή πιθανότητα ζωής που του έχει μείνει.
Επιτέλους....ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ εσείς οι αρμόδιοι και ΔΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ!
ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΛΟΓΩ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ!

Chris B.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα