Οι Μοιραίοι του Βάρναλη λένε ΟΧΙ. Ένα ψηφοδέλτιο για τη συντριβή της τυραννίας

Πατριώτες..Συνάδελφοι .. Ξεσηκωθείτε! Η έγερση πρέπει να κινήσει τη σκέψη, τη κρίση ! Απαλλαχθείτε από τις αποτυχημένες στη πράξη τακτικές του παρελθόντος.

Μην περιμένετε βοήθειες !Στις μεγάλες καμπές στην Ιστορία ,εμείς οι Έλληνες ήμασταν πά-ντα μόνοι.. Δεν υπάρχουν φωτισμένες ηγεσίες να βγουν μπροστά!Η μόνη βοήθεια θα ενερ-γοποιηθεί μέσα μας. Όταν αποφασίσουμε ότι............
όλα εξαρτώνται από μας.

Τη Κυριακή βούλιαξε η Αθήνα από τους ελεύθερους πολίτες που εξέφρασαν ειρηνικά την οργή για το ξεπούλημα
της χώρας.

Κι ενώ η θέληση για λευτεριά και δίκιο συγκλόνιζε την ατμόσφαιρα τα καθάρματα που λυ-μαίνονται τη χώρα όπλισαν το χέρι των άνανδρων φρουρών του πολιτικού συστήματος και χτύπησαν για μια ακόμη φορά τις ελπίδες μας. Σαν τον Μεσαίωνα. Πεντέμισι τ’ απόγευμα………Ο ήλιος έκλινε από σεβασμό τα γόνατα μπροστά σε δυο μύθους της ελληνική ιστορίας…..Ο Μίκης της Ρωμιοσύνης. Ο Μίκης των Ελλήνων . . Κι ο Γκλέζος. Το σύμβολο της Αντίστασης στους Ναζί . Αναίτια τα πυρά …. Ο Γκλέζος λιπόθυμος μπροστά στο άγαλμα του άγνωστου για τη λευτεριά μας στρατιώτη. Κι ο Μίκης στ’ αναπηρικό του καροτσάκι . Οι φρουροί των καθαρμάτων θέλησαν να γκρεμίσουν τη γέφυρα που μας ενώνει με την Ιστορία της λάμψης . Της λάμψης για ανθρωπιά. Θέλησαν να καταβάλλουν τα γέρικα κορ-μιά .Των δικών μας συμβόλων. Μα οι ανόητοι δεν γνώριζαν ότι η λευτεριά ,το δίκιο κι ο αν-θρωπισμός είναι η τεράστια δύναμη του Σύμπαντος . Η δύναμη που χαρίζει νιότη. Που κατοικοεδρεύει στις ψυχές. Που γιγαντώνει όσους την γεύονται. Κι ο Πίνδαρος από την λάμψη της αρχαιότητας πέταξε τα βέλη του και δυνάμωσαν τα γέρικα κορμιά… Κι οι δυο… Ο ήρωας του 40 ,να φτύνει τους προδότες κατεβάζοντας στη πλατεία τη σβάστικα της συγκυβέρνησης.Ξανά .70 χρόνια μετά. Κι ο δημιουργός της Ρωμιοσύνης ,απ’ τ αναπηρικό του καροτσάκι να καλεί σε νέους αγώ-νες. Σε πάλης ξεκίνημα.. Κι οι δυο τους Γίγαντες.. Ενώ εκείνοι στη Βουλή. Φονιάδες. Θρα-σύδειλοι. Βρωμεροί. Νάνοι.Να επιχαίρουν τη λαϊκή δυστυχία. Να μας κερνούν καρκινο-γόνα αέρια .Να δηλώνουν ξεδιάντροπα πώς την Δευτέρα το πρωί, οι αγορές πρέπει να δουν την ντροπή ,τη ξευτίλα ,τη προδοσία του ξεπουλήματος της χώρας, ψηφισμένη. Να δηλώ-νουν ότι δεν υπάρχει Σύνταγμα, δεν υπάρχει Λαός , μα μόνο Αγορές. Η καρικατούρα του Χίτλερ στα 2012.
Keywords
Τυχαία Θέματα