Οι 300 θα ψηφίσουν

Αυτότο λόγο θα σας πω. Δεν έχω άλλον κανένα. Μεθύστε με τ' αθάνατο κρασί του ' 21Κ. Παλαμάς
Το Σαββατοκύριακο, οι 300 θεωρούμενοι συμβολικοί Λεωνίδες, φυλάττοντεςΘερμοπύλες, που είναι το καθήκον τους, θα κληθούν να αποφασίσουν τι θαψηφίσουν. Από όποια μεριά και να το κοιτάξεις, το θέμα είναι ένα: Θα ψηφίσουνκαι θα .............
είναι Λεωνίδας ή Εφιάλτης;

Τα συνεχή νέα μέτρα για τον Ελληνικό λαό:
Βαθαίνουν την ύφεση, φέρνουν τη φτώχεια, πολλαπλασιάζουν τα λουκέτα, σκορπίζουντη δυστυχία και αυξάνουν τις αυτοκτονίες.
Ο
Ελληνικός λαός, φαίνεται σαν ψεκασμένος με κοκταίηλ (ναρκωτικό, κατευναστικό,υπνωτικό), ξυπνά κατά εκκρήξεις ή ενσυνείδητα, αλλά γενικά αναλογικά, δέχεταιμε ελάχιστη αντίδραση τα χτυπήματα.
Όμως συσσωρεύει θυμό. Κάποια στιγμή, στην ανάγκη των καιρών, ο θυμός θαξεσπάσει.
Οι κακοί, φυσικά και το ξέρουν. Προσδοκούν να ξεσπάσει τυφλά, εκτονωτικά. Τρέμουν, λέω εγώ, στην ιδέα, μη και εκδηλωθεί συνειδητά, με ευθύνη, δημιουργικά. Μηνκαταλάβει ο λαός το Σχέδιο της Νέας Τάξης πραγμάτων και αντιληφθεί τηνπυραμιδική δομή των Παγκοσμιοποιητών. Μαζί με τα τσιράκια τους, τα λαμόγια καιτους λογής κατασκευασμένους τυφλούς υπηκόους και τους καιροσκόπους. Καιαπαιτήσει αυτός ο λαός και ψάξει την αλήθεια. Και απαιτήσει την παραδειγματικήτιμωρία των ενόχων, αυτών που μαζί τα φάγανε, αυτών που είναι δοσίλογοι καιΕφιάλτες, αυτών που σαν «κουκουλοφόροι» ζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Τι θα συμβεί: Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ας ευχηθούμε να συμβεί τελικά, το καλλίτερο για το λαό μας, για μας και ταπαιδιά μας.

Sotiris Tsilikas
Keywords
Τυχαία Θέματα