ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

Οι συνεργατες του Αντωνη Σαμαρα εχουν αποδειξει πολλες φορες οτι ειναι για γελια , αλλα αυτο που συμβαινει μετα τη συγκυβερνηση με το ΠΑΣΟΚ ξεπερναει και την πιο νοσηρη φαντασια . Στελεχη της ΝΔ ..... που λεει ο λογος, οι περισσοτεροι ειναι κατι απιθανοι απο την Πρωτη μοιρα ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ που εμφανιστηκαν να.....
αναλαβουν πόστα με το ΣΑΜΑΡΑ αποτυχημενοι της ΠΟΛΑΝ , που θεωρουν οτι ειναι μειονεκτημα...
να ειναι κανεις γηγενης Νεοδημοκρατης φωτογραφιζονται διπλα στους καραγκιοζηδες υπουργους του ΠΑΣΟΚ που διελυσαν την ΕΛΛΑΔΑ παριστανωντας τις γλαστρες... Προσφερουν οι ηλιθιοι το καλυτερο αλλοθι στους αναποφασιστους οτι ολοι το ιδιο ειναι και δημιουργουν αποστροφη στους νεοδημοκρατες που πιστεψαν στο ΣΑΜΑΡΑ . Το τελευταιο και χειροτερο ομως ειναι οτι ενω ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ οι ανθρωποι ειναι τοσο ασχετοι που ουτε αυτο δεν μπορουν να προβαλλουν στον ελληνα και να δειξουν οτι αποτελει πραγματικο ηγετη που προτεινει σωστες λυσεις . ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ( ΜΕΡΚΕΛ ΔΝΤ ΤΡΟΙΚΑ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ και ακολουθηθηκε λαθος πολιτικη ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )
ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ δυστυχως ομως τα σαινια της Συγγρου δεν προλαβαινουν να ασχοληθουν με την στρατηγικη ιδεολογικη νικη του προεδρου της ΝΔ προφανως εχουν αλλες προσωπικες προτεραιοτητες . Ο Αντωνης Σαμαρας εχει δυο μεγαλα προβληματα , το πρωτο ειναι το στελεχιακο δυναμικο το οποιο απο τη μια ειναι ενα ματσο ντενεκεδες που εχουν παρει ποστα και περιμενουν να γινει η ΝΔ κυβερνηση για να παρουν λαφυρα απο την εξουσια και το αλλο διαφορα πουλεν των πρωην νταβατζηδων ( βλεπε αδερφες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια) που τον βλεπουν ως αναλωσιμο και τον περιμενουν στην γωνια . Απομενει να δουμε αν ο ΑΝΤΩΝΗΣ που εχει την ευκαιρια που του προσφερει η ιστορια θα αποδειχθει ιστορικα ανταξιος η θα τον αλεσει σε εξι μηνες η κρεατομηχανη των χαλεπων καιρων οπως εκανε και στους προηγουμενους και θα αποδειξει οτι ο δρομος για την κολαση ειναι στρωμενος με καλες προθεσεις .
www.dimotikosafari.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα