Οι οικονομικοι δολοφονοι του λαου

Απο την μερα που κατελαβε με ψεμα και απατη την εξουσια ο Παπανδρεου ηταν φανερο τι ειχε σκοπο να κανει,και γινεται πλεον ορατο σε ολους μας μετα τις αποκαλυψεις για μαγειρεμα του ελλειματος και παρουσιαση στην Ευρωπη μεγαλυτερου
απο οσο ειχαμε.

Ο Γαπ ειχε και εχει ενα μονο σχεδιο,την καταληστευση του λαου,δεν.....
ποναει οπως λεει,οι δολοφονοι που εχουν προσχεδιασει τον φονο δεν νοιωθουν κανεναν πονο για το θυμα,εχουν προετοιμαστει με τετοιο τροπο ωστε να αντεχουν καθε παρακληση η ικεσια απο το θυμα τους να το λυπηθουν.

Ο Παπανδρεου μονο σκοπο εχει να μειωσει το βιοτικο επιπεδο των Ελληνων,κανεναν αλλο,κοβει μισθους,επιδοματα,συνταξεις,και οταν βλεπει οτι εχει φτασει τον κοσμο στην απελπισια βρισκει ακομα και τοτε το χειροτερο και πιο εκβιαστικο ολων των μετρων.

Πληρωσε γουρουνι αλλοιως δεν θα εχεις ουτε ρευμα.

Γουρουνια μας θεωρει,μςα εκπαιδευει προς σφαγη καθε φορα που υποτιθεται θελει να μας σωσει,αυτη η σωτηρια πλεον εχει καταντησει η χειροτερη ολων των κωμωδιων,διοτι καθε φορα που ειναι να παρουμε μια δοση κανουν το ιδιο πραγμα και θεωρουν οτι δεν το καταλαβαινουμε κιολας.

Αρχιζουν οι γελοιοι ηγετες και οι ξεφτιλισμενοι των Βρυξελλων τις απειλες,συνεχιζει αυτος τις απειλες και στο εσωτερικο της χωρας,και τελικα βαζει την καθαριστρια του τον Μπενυ να παρει μετρα δικαιοσυνης προς ολους.

Δηλαδη ενας ανεργος των 450 ευρω τον μηνα,ενας μακροχρονια ανεργος με 200 ευρω τον μηνα,μια συνταξιουχος του ογα με 350 ευρω τον μηνα,μπορουν να πληρωσουν αυτο το χαρατσι επειδη ο Μπενυ θελει να υποκλιθει στις Βρυξελλες.

Δικαια λενε ειναι τα μετρα,δικαιο θα ηταν ομως να εχουν μπει φυλακη οσοι κατακλεψαν και οσοι αφησαν αυτους που κατακλεψαν να το κανουν,και μεσα σε αυτους ειναι και ο Παπανδρεου και ο Μπενυ και πολλοι φιλοι τους.
Διοτι οταν βλεπεις η ξερεις οτι καποιος κλεβει και το καλυπτεις...εισαι συνενοχος και εσυ.

Και μην μας πουν οτι δεν το ηξεραν,εδω το ηξερε και η κουτση Μαρια,απλα εκαναν τις μαιμου εξεταστικες να κλεισουν το θεμα,να μην μαθευτει τιποτα και ολα καλα.

Ο Παπανδρεου δεν θα σταματησει να παιρνει μετρα εναντιον του λαου,λεφτα βρισκει μονο για τις τραπεζες,ο λαος ειναι αναλωσιμος και δεν τον ενδιαφερει,οι τραπεζες απο την αλλη πλευρα πρεπει να επιβιωσουν.

Διοτι ειναι οι μονες που τον στηριζουν πλεον.

http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι οικονομικοι δολοφονοι του λαου,