ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΨΗΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΜΜΕ

Με άθλιο προκλητικό και χυδαίο τρόπο τόσο ο «εκπρόσωπος» της «κυβέρνησης» Παπαδημου, Παντελής Καψής όσο και ο αδελφός του με το σπινθηροβόλο βλέμμα Μανώλης Καψής στην ουσία αποτελούν το νέο παράδειγμα της Σημιτικής νομενκλατούρας των τραπεζιτών και τεχνοκρατών που θέλουν να κυβερνήσουν τον τόπο.
Ο μεν Παντελής Καψης αφού έλαβε όπως μαθαίνουμε το παχυλό του πριμ για να αναλάβει την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να κραυγάζει ως ντελάλης της εξωθεσμικης κυβέρνησης πότε για τις αρμοδιότητες που απορρέουν εκ του Συντάγματος του Λουκά Παπαδήμου-που δεν έχει τεθεί υπό την κρίση των πολιτών-και πότε για το πόσο χρήσιμη είναι αυτή η......
ανύπαρκτη κυβέρνηση που του δίνει τα ...λεφτουδάκια του .Αμέσως δε μόλις ανέλαβε το πόστο του κυβερνητικού εκπρόσωπου ξεκίνησε πρώτα με την πρόσληψη της συζύγου ενός ηλίθιου που έχει καταστρέψει έναν ραδιοφωνικό σταθμό-την έκανε ιδιαίτερα του-και συνέχισε με την πρόσληψη σημιτοκοπέλλας από το Αθηναϊκό Πρακτορείο. (οι μισθοί και των δυο καθώς και νέου συνεργάτου του Παντελή Καψή σε δεύτερο σημείωμα μας)
Σε άλλη περίπτωση θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες .Τώρα άκρα του τάφου σιωπή από τα ΜΜΕ...
Ο αδελφός Μανωλης εν τω μεταξύ συνεχίζει το θεάρεστο έργο του ...αναπληρωτή εκπροσώπου της κυβέρνησης Παπαδημου παπαγαλίζοντας συνεχώς και με προκλητικό και άθλιο τρόπο το καθημερινό του εμβατήριο που του δίνουν από το Μάξιμου και φυσικά ο αδελφούλης του.
Oλα τα ΜΜΕ ξέχασαν τι έγραφαν για την Μάρα Ζαχαρέα. Ξέχασαν τι έλεγε τότε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ως εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ. Τα υπενθυμίζω:

* 4/9/2008: Υπάρχουν τα αυτονόητα. Και τα αυτονόητα λένε το εξής: Ένας υπουργός ο οποίος εποπτεύει ΜΜΕ, ένας υπουργός ο οποίος είναι υπεύθυνος για το θεσμικό τους πλαίσιο, ο οποίος .μοιράζει κρατική διαφήμιση, αυτός ο υπουργός δεν μπορεί ταυτοχρόνως να έχει μία σύζυγο, η οποία παρουσιάζει τα νέα σε κεντρικό δελτίο.
Ζητούμε από τον πρωθυπουργό να λάβει υπ' όψιν του τα θέματα δεοντολογίας και ηθικής τάξης και το κοινό αίσθημα, θα μου επιτρέψετε να πω, και να λάβει τις αποφάσεις του.
*5/9/2008: Μου κάνει τρομερή εντύπωση η ανάγκη να απαντήσουμε στα αυτονόητα. Και το αυτονόητο είναι ότι, σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία, όπου υπάρχουν διακριτοί ρόλοι, δεν είναι δυνατόν ο υπουργός Τύπου να έχει ως σύζυγο μία καταξιωμένη, επαναλαμβάνω, δημοσιογράφο, η οποία όμως σχολιάζει το βράδυ στο δελτίο τις κυβερνητικές κινήσεις της ημέρας.
Είναι δυνατόν να πιστέψει Έλληνας πολίτης ότι, μπορεί μία δημοσιογράφος, η οποία τυχαίνει να είναι παντρεμένη με τον υπουργό Τύπου, να εκφράζει κάτι άλλο απ΄ τη γραμμή της κυβέρνησης στο κανάλι;
Μπράβο στα ΜΜΕ για την σιωπή τους. Μπράβο και στο ΜEGA που δεν έχει κατανοήσει πως έχει κόστος αυτή η προβολή του Μανωλακη. Μπράβο και στην Νέα Δημοκρατία και στο ΛΑΟΣ αλλά και στους αντικειμενικούς του ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν παντελόνια να ζητήσουν τα ίδια που ζητούσαν επί Ζαχαρέα.

Αναγνώστης για το Ξυπνήστε ρε
Keywords
Τυχαία Θέματα