Οι τραπεζίτες θέλουν να επιβάλουν τον Λουκά Παπαδήμο!

Ένα απίστευτο παιχνίδι της διαπλοκής και των εγχώριων τραπεζιτών για να ελέγξουν την χώρα και να αποτρέψουν την κρατικοποίηση των τραπεζών τους, είναι καθαρά η υπόθεση της υποψηφιότητας Λ.Παπαδήμου για την πρωθυπουργία της χώρας.

Ζούμε ένα πραγματικό μιντιακό πραξικόπημα!

Όλα τα κανάλια και τα φερέφωνα της διαπλοκής κλαίνε και τσιρίζουν εκκωφαντικά μόλις έγινε γνωστό ότι....
επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο μέχρι
σήμερα πρόεδρος της Βουλής κ.Φίλιππος Πετσάλνικος.

Σε λίγο μάλιστα , ετοιμάζονται να στήσουν λαϊκά δικαστήρια για να αποδώσουν ευθύνες για το γεγονός , ότι δεν γίνετε πρωθυπουργός ο αγαπημένος του Κ.Σημίτη , ο άνθρωπος που εμπλέκεται (έστω και με την αδράνεια του) στα greek statistics , στο σκάνδαλο Goldman Sachs , στη απίστευτη απάτη του χρηματιστηρίου κλπ ο κ.Λουκάς Παπαδήμος .

Θέλουν να μας τον εμφανίσουν ως σωτήρα για τον τόπο.(logia-starata)


Το έργο είναι στημένο. Οι τραπεζίτες και οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να επιβάλουν τον Λουκά Παπαδήμο και στα δύο κόμματα εξουσίας την στιγμή που τα φερέφωνα τους δίνουν σκληρή μάχη εξουσίας

Ποιος είναι ο Λουκάς Παπαδήμος...

Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Σπούδασε φυσική στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ). Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ηλεκτρολογία - Μηχανολογία και έκανε διδακτορικό στα οικονομικά. Μέχρι το 1985 εργάστηκε ως βοηθός ερευνών και ειδικός επιστήμων στο ΜΙΤ και ως οικονομικός εμπειρογνώμων στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, δηλαδη τη FED, αυτη που ελεγχει τη παγκόσμια οικονομια.

Το 1985 ο Λουκάς Παπαδήμος επέστρεψε στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος. Το 1993 διορίστηκε υποδιοικητής της και τον επόμενο χρόνο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2002. Το ίδιο έτος ανέλαβε αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και έμειν σε αυτή τη θέση μέχρι το 2010.

Έχει διατελέσει μέλος του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ιδρύματος (1994 - 1998), πρόεδρος της Υποεπιτροπής Νομισματικής Πολιτικής της Επιτροπής των Διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (1993 - 1995) κ.α.

Αντίστοιχα σημαντική είναι και η ακαδημαϊκή του καριέρα. Την περίοδο 1975 - 1984 υπήρξε επίκουρος καθηγητής και στη συνέχεια αναπληρωτής καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης ενώ το 1988 εξελέγη καθηγητής Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2006 εξελέγη τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

Το 2010 τοποθετήθηκε άμισθος οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου.(el.wikipedia.org)

Η ληστεία του Χρηματιστηρίου

Αποσπάσματα από το βιβλίο «Σοφοκλέους Καζίνο» (Διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα www.seferou.net).

«-Το καλοκαίρι του 1999, η μετοχή της Τραπέζης της Ελλάδος είχε παρουσιάσει περίεργη, κατά πολλούς ύποπτη, συμπερι
Keywords
Τυχαία Θέματα