Οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν στον Καρχιμάκη που είχε μαζί του τον 13χρονο γιο του!

Αποκάλυψη σοκ για το επεισόδιο σε βάρος του Μιχ. Καρχιμάκη στη Σητεία. Οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν στον Μιχ. Καρχιμάκη ενώ απείλησαν ακόμη και τον 13χρονο γιό του!
Αυτόπτης μάρτυρας μας έστειλε το παρακάτω e-mail:

«Βρισκόμουν σε διπλανό τραπέζι σε γλέντι στη Μαρωνιά Σητείας , παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.
Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν ο Μιχ. Καρχιμάκης και ο βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης. Από ένα τραπέζι που καθόταν μια παρέα 15 ατόμων τους φώναξαν για να τους χαιρετήσουν. Πράγματι τόσο ο Καρχιμάκης, όσο και ο Πλακιωτάκης από ευγένεια κατευθύνθηκαν προς την......
παρέα.
Τότε από διπλανό τραπέζι πετάχθηκαν 2 οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, από τους φανατικούς της περιοχής, ο γιατρός Σαρίδης και ο έμπορος Δερμιτζάκης και άρχισαν να τους εξυβρίζουν με άσχημο τρόπο. Ο Καρχιμάκης είχε μαζί τον 14χρονο γιο του ο οποίος απευθυνόμενος στον ένα από τους δύο τον ρώτησε:
-Tι έχεις με τον πατέρα μου και τα βάζεις μαζί του;
Τότε εκείνος στράφηκε απειλώντας φραστικά εναντίον του νεαρού παιδιού!
Δεν είναι αλήθεια όσα κυκλοφόρησαν για χαστούκια, άλλωστε τόσο ο βουλευτής όσο και ο Γραμματέας του Πασόκ συνοδευόντουσαν από άνδρες της προσωπικής τους Ασφάλειας. Πάντως οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου αποδοκιμάστηκαν απ όλες σχεδόν τις παρέες της πλατείας, ενώ εκείνοι που είχαν καλέσει τους πολιτικούς στο τραπέζι τους ζητούσαν συγνώμη για την συμπεριφορά των δύο από τη παρέα τους…»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://kourdistoportocali.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα