Οργιάζουν τα μίσθαρνα όργανα εναντίον του Εφραίμ…

Οργιάζουν τα μίσθαρνα όργανα των κατοχικών οργάνων της προβοκάτσιας εναντίον του Εφραίμ: Τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ, τα πολύχρωμα καθεστωτικά «ιερατεία» και κάθε ποικιλία «εγκάθετων».

Στο διαδίκτυο παίρνει ακόμα πιο αποκρουστικές διαστάσεις η αυθάδεια των «εγκάθετων» προβοκατόρων…
Η στρατηγική της προβοκάτσιας συνίσταται στη μετατόπιση του ουσιώδους, στην υστερική ανάδειξη του επουσιώδους, στα γαργαλιστικά σενάρια «προσωποποίησης» των σκανδάλων (υπαρκτών ή κατασκευασμένων), στους άγριους προσωπικούς, υβριστικούς λιθοβολισμούς, στις αναπόδεικτες κατηγορίες, στις αφοριστικές δαιμονοποιήσεις και στις λάσπες…

Σε αυτήν την υπόθεση παρακάμπτεται σκανδαλωδώς το «λειτουργικό κύκλωμα» του «σκανδάλου» και τα πάντα εστιάζονται γύρω από ένα «δαίμονα», το πρόσωπο ενός μοναχού!!!

Περαιτέρω εξαφανίζεται παντελώς το κεντρικό και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ζήτημα: Η λειτουργία, οι μέθοδοι, οι νομικοί και ηθικοί κανόνες, αλλά και οι δουλικές διαπλοκές της δικαστικής εξουσίας.

Εδώ βρίσκεται η ΟΥΣΙΑ της προφυλάκισης του γέροντα Εφραίμ: Στη φασιστική αυθάδεια των μεθόδων και των μέσων, των διατεταγμένων «λειτουργιών», των υπαγορευμένων «αποφάσεων» και των σκηνοθετημένων πολιτικών παιχνιδιών του καθεστώτος και του νεοταξικού παρακράτους.

Το κεντρικό ζήτημα, είναι η ΚΑΤΑΛΥΣΗ από το κατοχικό πολιτικό κατεστημένο των ανδρεικέλων και τα νεοταξικά «προτεκτοράτα» των μηχανισμών του κράτους και του παρακράτους (διωκτικές αρχές κ.λπ…) κάθε έννοιας Δικαίου και Ηθικής, δημοκρατικής Αρχής και Λειτουργίας.

Αυτόν τον ΕΦΙΑΛΤΗ καταγράφει η «εκτέλεση» του γέροντα Εφραίμ, τα τελετουργικά τρομοκρατικά σώου του τηλεθεάματος γύρω από το συμβάν, καθώς και οι χειμαρρώδεις οχετοί των σήριαλ της λάσπης που μας κατακλύζουν…

Αυτό το μακάβριο πρόσωπο του φασισμού (του ανενδοίαστου προστάγματος: «αποφασίζουμε και διατάζουμε»), της κακουργηματικής εκτέλεσης των «συμβολαίων θανάτου» που προωθούν τα καθεστωτικά ανδρείκελα, στο ΣΤΥΝΟΛΟ της ελληνικής κοινωνίας, ΑΥΤΟ είναι που καταγράφεται και στην προφυλάκιση του Εφραίμ.

Το ΟΥΣΙΩΔΕΣ είναι: Η δικτατορική αυθαιρεσία και φρενοβλάβεια των δολοπλόκων ανδρεικέλων της νοεταξικής χούντας, της φασιστικής χούντας των διεθνών και εγχώριων ληστοσυμμοριτών…

Δεν είναι το πρόσωπο και «διεφθαρμένος» Εφραίμ το κεντρικό ζήτημα. Τα προβοκατόρικα «παπαγαλάκια», κάθε κοπής και χρώματος, επιχειρούν να συσκοτίσουν και επικαλύψουν την ΟΥΣΙΑ των πραγμάτων με τους εξής αλαλαγμούς.

α). Ο Εφραίμ είναι ο «διάβολος» που έκανε ΟΛΑ τα «εγκλήματα»!!!

Τα «εγκάθετα» όργανα του κατοχικού καθεστώτος έχουν βγάλει τη δικαστική τους απόφαση, δίχως ακόμα να έχει ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ αποδειχτεί ΤΙΠΟΤΑ: Ακόμη δεν υπάρχει κρίση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου περί αποχρωσών ή μη ενδείξεων ενοχής του.

Εδώ, οι «εγκάθετοι» του πασοκικού παρακράτους παραπληροφορούν και ψεύδονται ασύστολα (ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ), διότι είναι πλέον γνωστό ότι δεν βρέθηκε «μαύρο χρήμα», ούτε τεκμηριώ
Keywords
Τυχαία Θέματα