Ορίστε o πολιτικός κανιβαλισμός του κ. Χαρακίδη ! (Δημάρχου Δράμας)

Το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου της Δράμας έπεσε σήμερα πολύ χαμηλά με απόλυτη ευθύνη του Δημάρχου κ. Χαρακίδη και ορισμένων συμβούλων της παράταξής του.
Σήμερα ο Δήμος της Δράμας έζησε μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του. Ο Δήμαρχος της πόλης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης έχασε τον αυτοέλεγχό του, παρασύρθηκε από χαμηλού επιπέδου συναισθήματα και έγραψε την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του πολιτικού πολιτισμού που.....
γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Την Πέμπτη 25 Αυγούστου στην εφημερίδα «Εργασία συν»
ο γνωστός φίλος του Δημάρχου Δράμας εκδότης και δημοσιογράφος κ. Σπύρος Λάτσας έγραψε ένα σχόλιο. Σ’ αυτό γινόταν συγκεκριμένη αναφορά στον Δημοτικό Σύμβουλο Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ για «συγκεκριμένη» έρευνα που πραγματοποιείται στο Δήμο Δράμας, για μία οφειλή του νέου επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο τμήμα προσόδων του Δήμου.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα έλεγε ότι πρόκειται για ένα ζήτημα πολύ λεπτό που απαιτεί και σεβασμό. Μόνο αυτό δεν έκαναν όμως ο κ. Δήμαρχος και ο φίλος του κύριος εκδότης.
Το θέμα αφορούσε την πληρωμή του τάφου της αείμνηστης συζύγου του Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, Βίκυ Γλάρου.

Ναι καλά διαβάζετε. Η Δημοτική αρχή για να χτυπήσει πολιτικά την αντίπαλη παράταξη χρησιμοποίησε μια υποτιθεμένη οφειλή για το χώμα που σκεπάζει μια νεαρή κοπέλα !!!

Ο κ. Παπαεμμανουήλ έθεσε το θέμα σήμερα εκτός ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του συμβουλίου. Ξεκαθάρισε ότι καμία οφειλή δεν υπάρχει και ζήτησε την μαρτυρία των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου. Είπε ότι όλα τα οικονομικά ζητήματα είχαν τακτοποιηθεί από τις 2 Μαρτίου του 2011 ( δηλαδή μόλις 2,5 μήνες μετά το τραγικό συμβάν).

Ο κ. Παπαεμμανουήλ διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Χαρακίδη για την απαράδεκτη διαρροή τέτοιων πληροφοριών και μάλιστα για ζητήματα τόσο λεπτά και τόσο ανθρώπινα.

Τα τραγικά γεγονότα συνέβησαν αμέσως μετά.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Χαρακίδης άφησε άφωνους τους πάντες. Αντί να πει ότι δεν έχει καμία σχέση ο Δήμος με διαρροές και ότι καταδικάζει κάθε ενέργεια και προσπάθεια σπίλωσης οποιουδήποτε δημοτικού συμβούλου με ψέματα και υπερβολές,ειδικά σε τόσο ευαίσθητα ζητήματα, έπραξε κάτι πολιτικά ακατανόητο. Ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι ο ίδιος έδωσε αυτές τις πληροφορίες στον φίλο του δημοσιογράρο. Έβγαλε έναν φάκελο με υπηρεσιακά έγγραφα και τα κουνούσε σαν να πανηγύριζε. Φώναζε λέγοντας ουσιαστικά ότι ο προϊστάμενος του τμήματος προσόδων τον ενημέρωσε, ότι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παπαεμμανουήλ πλήρωσε την οφειλή του στις αρχές Μαρτίου μετά από ενημέρωση της υπηρεσίας. Ρωτούσε με πάθος να μάθει πότε έγινε το συμβάν της οφειλής ( εννοούσε το θάνατο της νεαρής κοπέλας), για να αποδείξει ότι το ποσό δεν πληρώθηκε την άλλη μέρα της ταφής. Καταλαβαίνεται ότι το επίπεδο του δημοτικού συμβουλίου είχε πέσει πολύ χαμηλά. Έπιασε πάτο.

Οι αντιδράσεις όλων των συμβούλων τις αντιπολίτευσης ήταν γενικευμένες. Ο
Keywords
Αναζητήσεις
βικυ γλαρου, βικυ γλαρου φωτογραφιες
Τυχαία Θέματα