Τιμή στον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς

Σε αδελφική ατμόσφαιρα, με παρόντες τους φίλους του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς και στα γραφεία του Πατριωτικού Μετώπου στο Σύνταγμα, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Σκοπιανού αγωνιστή της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας στην Αθήνα.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Συντονιστής του Κινήματος κ. Σταύρος Βιτάλης, αναφέρθηκε στον....
«αδελφό Βάσκο, ένα ζωντανό παράδειγμα αγώνα και δράσης, ο οποίος ενώ είναι ένας κορυφαίος ιστορικός και αρχαιολόγος
στην πατρίδα του και ο οποίος θα μπορούσε να περιοριστεί στην ανάπτυξη και μόνο των θέσεών του, - ένα «σύνηθες σπορ» πολλών Ελλήνων διανοούμενων – επέλεξε τον δρόμο της θυσίας και των διώξεων του καθεστώτος».

Ο Βάσκο από την πλευρά του, αναφέρθηκε στους σκοτεινούς καιρούς που βιώνει γενικότερα η ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και κάλεσε τον λαό των Σκοπίων, «να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συνολική επίθεση την οποία δέχεται η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός, και να μην πέφτει στην παγίδα των διεθνών κέντρων που σχεδιάζουν την κονιορτοποίηση της χερσονήσου του Αίμου».

Η εκδήλωση έκλεισε με απονομή αναμνηστικής πλακέτας της επίσκεψης του Βάσκο στην Αθήνα, ενώ συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία των Ελλήνων και των Σκοπιανών πατριωτών, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι η υπόθεση του ονόματος, είναι ένα στημένο παιχνίδι διεθνών κέντρων συμφερόντων.

Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα