Όταν ο loukas blog-άρει!

Έχεις ακούσει πολλές φορές για ψεύτικες ειδήσεις που δημοσιεύονται στα blogs. Όταν όμως σε ρόλο blogger συναντάς τον ίδιο τον διορισμένο πρωθυπουργό της χώρας, τότε είσαι σίγουρος πως αυτό ισχύει και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός!

Για να δούμε λοιπόν την είδηση που ανάρτησε ο blogger loukas στο....
primeminister.gov.gr

Πρώτος
μήνας διακυβέρνησης

Πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκε ο πρώτος μήνας αυτής της κυβέρνησης.

Στις πρώτες 30 ημέρες επιτεύχθηκαν σημαντικά πράγματα:

-Λειτουργεί μια κυβέρνηση ευρύτερης διακομματικής στήριξης, που δημιουργεί συνθήκες εθνικής συνεργασίας.

- Εξασφαλίστηκε η εκταμίευση της 6ης δόσης από τους Ευρωπαίους εταίρους και το ΔΝΤ.

- Ψηφίστηκε ο κρατικός προϋπολογισμός του 2012 με μεγάλη πλειοψηφία 258 ψήφων. Ο προϋπολογισμός αυτός εφόσον υλοποιηθεί θα αλλάξει ουσιαστικά τη δημοσιονομική εικόνα της χώρας και θα θέσει τις βάσεις για μια σταδιακή ανάκαμψη από το επόμενο έτος.

Η κυβέρνηση προχωρά αποτελεσματικά στην εφαρμογή των μέτρων που περιέχονται στο πρόγραμμά της.

Δημοσίευση σχολίου (δεν θα δημοσιεύονται υβριστικά σχόλια)

1η επιτυχία: Η συνύπαρξη Σοσιαληστών με Φασίστες στην ίδια κυβέρνηση και στη μέση ο Τρελαντώνης που συμπολιτεύεται αντιπολιτευόμενος louka, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επιτυχία αλλά κατάντια του ίδιου του πολιτικού συστήματος, υπό την καθοδήγηση μάλιστα ενός διορισμένου Πρωθυπουργού.

2η επιτυχία: Το ότι εξασφαλίσαμε την έκτη δόση louka είναι πράγματι σημαντική επιτυχία, ιδιαιτέρως μετά από τις πέντε δόσεις που εξασφάλισε ο "αντιεξουσιαστής" Γιωργάκης. Αναρωτιέμαι όμως αν στη θέση του πρωθυπουργού ήταν ο κατμαν λες να μην την εξασφαλίζαμε;

3η επιτυχία: Η μεγαλύτερη με διαφορά επιτυχία. 258 "εθνοσωτήρες" ψήφισαν ένα προϋπολογισμό συμφωνώντας κυρίως στη λευκή σελίδα 124! Το γεγονός αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία για την υλοποίηση του και την ανάκαμψη της οικονομίας. Δεν χωρά καμία αμφιβολία.

Μετά από τις σπουδαίες αυτές επιτυχίες περιμένουμε με μεγάλη αγωνία και την τέταρτη και σημαντικότερη, την παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας, για να σας τιμήσουμε όπως ακριβώς αξίζετε!

Συνέχισε να blog-άρεις και να μπλοφάρεις louka, εμείς θα σταθούμε στο πλάι σου και θα στηρίζουμε κάθε σου προσπάθεια!

apofasismenoi
Keywords
Τυχαία Θέματα