Ουζάκι και χαλαρή κουβέντα για τους πολιτικούς αρχηγούς

Χαλαρή κουβέντα ουζάκι και συνάντηση με τους δημοσιογράφους επεφύλασσε η σημερινή ημέρα για τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε συνάντηση με τους δημοσιογράφους στο πάρκο ελευθερίας. Η συζήτηση δεν περιστράφηκε γύρω από πολιτικές κουβέντες, κάτι που δεν ήθελε και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Μιλήσανε για ποδόσφαιρο, αλλά και για την....
ομιλία του στο Σύνταγμα,
και την εξέδρα που στήθηκε στα σκαλιά του μετρό.

Ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στην Πύλο, όπου αύριο ψηφίζει εκεί,. Σήμερα περπάτησε στους δρόμους της πόλης, μίλησε με κόσμο, ενώ απόλαυσε και τις παραδοσιακές λιχουδιές της περιοχής. Άλλωστε σε κάθε εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στην Πύλο.

Η Αλέκα Παπαρήγα βρέθηκε στη Νέα Ιωνία, ενώ αύριο θα ψηφίσει στην Πετρούπολη, ο Αλέξης Τσίπρας συνέφαγε με δημοσιογράφους και τους βουλευτές του κόμματός του.

Ο Γιώργος Κατάρατζαφέρης έστρωσε τραπέζι στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ, ενώ ευχαρίστησε και τον Ρώσο πρόεδρο για την επιστολή συμπαράστασης που του έστειλε. Αστειεύτηκε μάλιστα λέγοντας πως μετά από αυτήν την επιστολή, θα έπρεπε να πίνουμε βότκα, αντί για ούζο.

Ο Πάνος Καμμένος περιόδευσε στο Λεκανοπέδιο της Αττικής ευχαριστώντας τον κόσμο για την συμπαράστασή του.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς αύριο θα ασκήσει το εκλογικό της καθήκον στην πρωτεύουσα της Κρήτης.

Η Λούκα Κατσέλη βρέθηκε στην Καλλιθέα, αποτιμώντας το έργο της προεκλογικής περιόδου.

Τέλος στην αίγλη του Ζαππείου βρέθηκε ο Φώτης Κουβέλης , όπου είχε συνάντηση με τους δημοσιογράφους για χαλαρή κουβέντα

http://www.briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα