Παγκοσμίου φήμης φούσκα η Nomi Ruiz με αρπαχτές στα Τρίκαλα ! ! !

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις αρπαχτές της στα Τρίκαλα, Καβάλα και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε..
Βάλτε ένα STOP πια στις ασταμάτητες φαφλατολογίες γύρω από την εμφάνιση της Νomi Ruiz στην Ελλάδα!

Τι νομίζουν πια ότι είναι και το έχουν ανάγει στο γεγονός της χρονιάς?

Από το πρωί όλα τα κανάλια και όλα τα μέσα ανακυκλώνουν
την είδηση ότι και καλά η εν λόγω "παγκοσμίου φήμης" τραγουδίστρια έρχεται στην Αθήνα αποκλειστικά και μόνο για να...

εμφανιστεί με τον Σάκη Ρουβά στο Mad Walk! Ναι.. έρχεται μετά από μια παύση των εμφανίσεων της μιας βραδιάς, στην επαρχία της Ελλάδας..
Τι δεν καταλάβατε?
Αρπαχτές σε club της επαρχίας έχει κάνει η "παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια" που μας πιπιλάνε τα αφτιά από το πρωί, σε πόλεις όπως Τρίκαλα (Barouge), Καβάλα ( NOTICA Lounge Cafe - Bar), Βόλο (Warehouse) και πόσα άλλα ακόμα? ΄Εχετε ακούσει πολλές παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριες, να κάνουν τέτοιου είδους εμφανίσεις στην επαρχία? Οκ είναι γνωστή, οκ έχει προκαλέσει με το παρελθόν της ως άντρας που κατέληξε σε γυναίκα.. μέχρι εκεί..

Οι συνεχόμενες αρπαχτές που έχει κάνει τον περασμένο χρόνο μέχρι και τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν την καθιστούν ισάξια με ένα οποιοδήποτε εγχώριο δεύτερο ακόμα και τρίτο όνομα που το κλείνει ο οποιοσδήποτε μαγαζάτορας για να μαζέψει κόσμο! Τι παγκόσμια φήμη και αναγνωρισιμότητα...

Έλεος πια με όσους προσπαθούν να πλασάρουν τέτοια πρόσωπα σαν επίτευγμα αποκλειστικότητας στο πλάι του Σάκη και του κάθε Σάκη για να προκαλέσουν ντόρο από το πουθενά! Δεν μένει πια να δούμε και την παγκοσμίου φήμης Beyonce να τραγουδάει σε barάκι στις Σέρρες..!

http://athensbars.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα