Παπαγαλάκια: Οι Γερμανοί φταίνε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ.... Οι κλέφτες και ψεύτες γίνανε ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ...

Γράφει ο Ζ

Δεν με ενοχλει να ξεχέζουν οι παπαγάλοι (the parrots) τους Γερμανούς, οι Γερμανοί πηδηξαν την ευρωζωνη για να ισχυροποιησουν τη βιομηχανία τους. Στη συγκεκριμένη φάση οι παροντες γερμανοί πολιτικοι και όχι μονο , όλοι, με προσχημα την Ελλαδα μεταφερουν πλουτο και απο τους Γερμανους και απο όλη την ευρωζώνη στις τσεπες των τραπεζιτών. Η Ελλαδα έπρεπε να χρεοκοπήσει μεσα στην.....
ευρωζώνη το 2009. Μνημόνια
οχι.

Τον τελευταίο μήνα τα λαμόγια εχουν ρίξει τους πατριδοκάπηλους να κατηγορούν τους γερμανους σαν μονους υπεύθυνους για το δράμα των πολιτών.

Αυτο μυριζει διαπλοκή γιατι υπεύθυνοι δεν ειναι αυτοι που εκμεταλλεύονται καταστασεις αλλά αυτοι που υπογράφουν μνημόνια και συνθηκες.

Το ότι τα παπαγαλάκια-δημοσιογράφοι κατηγορουν μονο τη Μερκελ και το Σόιμπλε ειναι αφύσικο. Ο μονος ενοχος ειναι οι ελληνες πολιτικοί. Αυτοι θέλουν κρέμασμα. Τα γιαουρτια μονο για τους νταλάρες.

Αυτοι θέλουν πισσα και πουπουλα και ξυλο πολυ ξυλο.

Ο καθενας στα ΜΜΕ εχει ενα ρόλο. Ανοιχτε ολοι τα ματια σας γιατι έρχονται αγριες καταστάσεις. Προσεχτε τους φιλοπατριδες παπαγάλους των ΜΜΕ.

Δεν μπορεις να κατηγορεις τους Γερμανους και ναπροβαλεις το προφίλ της Διαμαντοπούλου ως πολιτικου. Τοτε εισαι πουλημένος. Υπαρχει διαπλοκη και φαίνεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα