ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Απέτυχε το κρατικό-παρακρατικό σχέδιο μεγάλων επεισοδίων για ματαίωση των εκλογών…

Στράφι πήγε το παρακρατικό σχέδιο (βαθέως ΠΑΣΟΚ+ αριστεριστών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ) για τη δημιουργία μεγάλων επεισοδίων στις παρελάσεις (πλην Αθήνας, λόγω παρουσίας Παπούλια, Παπαδήμου κ.λπ.), με σκοπό την ματαίωση των εκλογών. Κι όλα αυτά, παρά την εμφανέστατη και σκανδαλώδη προστασία που.....
παρείχε η αστυνομία στους εντεταλμένους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Μικρά
ήταν τα επεισόδια (με εξαίρεση ίσως το Ηράκλειο και την Πάτρα) κι αυτά που έγιναν (αποδοκιμασίες πολιτικών, μούντζες κ.τ.λ.) έγιναν από τον απλό κόσμο κι όχι από τους εντεταλμένους αριστεριστές, που όπου δοκίμασαν να ξεκινήσουν ιστορίες δεν τους ακολούθησε ο κόσμος. Παρόλα αυτά, τα κανάλια –με πρώτο το mega- επιχείρησαν να τα μεγαλοποιήσουν, για να καλλιεργήσουν κλίμα.

Στο μεταξύ, σήμερα το βράδυ έχει εκπομπή ο Πρετεντέρης, ο οποίος τη διαφήμιζε ολόκληρη τη βδομάδα, με σκηνές βίας και χάους και κεντρικό ερώτημα: «Μπορούν να γίνουν εκλογές υπό τέτοιες συνθήκες;». Το προβοκατόρικο ερώτημα είναι προφανέστατο. Κι ακόμη πιο προφανές των σκοπών τους, είναι το ότι μεταξύ των καλεσμένων του είναι και ο νέος-παλιός υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Χρυσοχοΐδης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε χαρακτηρίσει «καταστροφή» τις εκλογές και πρότεινε να γίνουν τον Οκτώβριο του… 2013, όταν «θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση»!

Αλλά, παρά τις προσπάθειές τους, δε βρίσκουν «πάτημα». Θα το πιουν λοιπόν το πικρό ποτήρι μέχρι το τέλος και μάλιστα πολύ σύντομα!

(ΥΓ): Κοντά 5 μήνες θητείας κλείνει η συγκυβέρνηση Παπαδήμου, στη διάρκεια της οποίας έχουν περάσει τα πιο αντιλαϊκά μέτρα των τελευταίων 100 χρόνων. Τι απέγιναν άραγε οι… αρειμάνιοι τρομοκράτες; Και πως εξηγείται το γεγονός ότι δεν έχουν κάνει ούτε ένα χτύπημα, ενώ σε άλλες περιόδους, με πολύ λιγότερα κοινωνικά προβλήματα, οργίαζαν στην κυριολεξία; Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

xagr.net
Keywords
Τυχαία Θέματα