ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΩΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Είχε εφησυχάσει, κατά κάποιο τρόπο η Θεσπρωτική και γενικότερα η Ηπειρώτικη Κοινωνία, με τη διαβεβαίωση της ομάδας των "Γιατρών του Κόσμου" που βρίσκεται στην περιοχή μας, πως οι Λαθρομετανάστες δεν βρέθηκαν να είναι φορείς Μεταδοτικών Μολυσματικών ή άλλων νόσων.
Αυτό μέχρι τη στιγμή που "διέρρευσε" ότι Λαθρομετανάστης εισήχθη στο Νοσοκομείο Φιλιατών με πιθανή νόσο "Ηπατίτιδα Β'".
Σύμφωνα πάντα με τη "διαρροή" αυτή, οι γιατροί του ....
Νοσοκομείου Φιλιατών διέγνωσαν "ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ" και λόγω της σοβαρότητας της πάθησης, τον παρέπεμψαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων!!!!
Από
εκεί διέρρευσε πως το περιστατικό αντιμετωπίστηκε για 3-4 ημέρες σε μονάδα και ο ασθενής επέστρεψε στο Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.
Όμως οι διαρροές είναι πολύ πιο επικίνδυνες γιατί ενέχουν το περιεχόμενο της παραπληροφόρησης, καλά θα κάνουν οι αρμόδιοι να ενημερώσουν υπεύθυνα τον λαό.
Δεν γνωρίζουμε αν αληθεύουν τα παραπάνω.
Δεν μπορούμε όμως και να αποσιωπήσουμε το γεγονός.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως μάλλον πρόκειται για ... ράδιο άρβυλα.
Γιατί σε διαφορετική περίπτωση, τόσο η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, όσο και οι Πρόεδροι και Διευθυντές των διάφορων Υπηρεσιών του, αλλά και οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών φορέων όλων των εργαζομένων, δεν θα επέτρεπαν στους εαυτούς τους να αποκρύψουν ένα περιστατικό που ενδιαφέρει άμεσα την Κοινωνία.
Φρονούμε πως η "διάψευση" θα δοθεί άμεσα και υπεύθυνα.

ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 89,2 fm Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα