Πορτοκαλί οικολόγοι…

Αγαπητοί φίλοι.

Αποφάσισα να δημιουργήσω ένα νέο κόμμα, το κόμμα των πορτοκαλί οικολόγων που θα εκπροσωπεί τη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.

Για τη δημιουργία όμως χρειάζονται χρήματα και μάλιστα πολλά τα οποία δυστυχώς δε διαθέτω παρά μόνο την όχι ευκαταφρόνητη σύνταξή μου των....
620 ευρώ.

Θα μου πείτε και με το δίκιο σας πως άλλοι παίρνουν πολύ λιγότερα είναι τρισευχαριστημένοι και παραπονιέσαι εσύ;

Δεν παραπονιέμαι, γι’ αυτό την αποκάλεσα την “όχι ευκαταφρόνητη σύνταξή μου” γιατί μ’ αυτήν έχω την άνεση να πληρώνω το ενοίκιό μου, τα κοινόχρηστά μου και
να μη παραπονιέται ο διαχειριστής πως καθυστερώ, να πληρώνω την επιχορήγησή μου στο κράτος μέσω της ΔΕΗ που οι κακόβουλοι την αποκαλούν χαράτσι, να πληρώνω επίσκεψη στον ιδιωτικό γιατρό να παρακολουθεί την υγεία μου για να μπορέσω να είμαι συνεπής φορολογούμενος και να μην κάθομαι στην ουρά του ΙΚΑ μαζί με τους έγχρωμους αλλοδαπούς και τους Αρίους ημεδαπούς, να μου γράφει τα σωστά φάρμακά μου και να μην παίρνω γενόσημα, να τα πληρώνω εγώ από την τσέπη μου και όχι το ΙΚΑ, να πληρώνω με άνεση το λογαριασμό του τελευταίας γενιάς πανάκριβου κινητού τηλεφώνου μου των 67 ευρώ, να γεμίζω το ρεζερβουάρ του πολυτελούς αυτοκινήτου μου των 1400 κυβικών με 100 ευρώ, που το καημένο εδώ και δώδεκα χρόνια παραμένει πιστό, παρά του ότι έχω να του αλλάξω λάδια κα να δυο χρόνια και το πορτοφόλι μου δεν παραπονέθηκε ποτέ ότι είναι βαρυφορτωμένο.

Λοιπόν για τη δημιουργία του κόμματος των πορτοκαλί οικολόγων προσκαλώ όλους τους τους ευγενείς χορηγούς να προσφέρουν τη χορηγία τους και εγώ θα στείλω τον εξ’ απορρήτων διαχειριστή μου κύριο Τσουκάτο να παραλάβει τα χρήματα που εσείς θα έχετε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρετε για τη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.

Εμείς θα χορηγούμε απαραιτήτως τις νόμιμες αποδείξεις προσαυξημένες με την αναλογία του ΦΠΑ που εσείς ευχαρίστως θα πληρώνετε.

Στο πρόγραμμά μας θα προτείνουμε πρώτα πρώτα λευτεριά στον ήρωα Άκη,κάτοχο του βραβείου απληστίας του βιβλίου Γκίνες και στην ηρωίδα μάνα Βίκη κάτοχο κι’ αυτή του βραβείου έπαρσης από το ίδιο βιβλίο.

Θα απαιτήσουμε από τους υπουργούς του κ. Τσίπρα να δεξιώνονται με επίσημο ένδυμα άπαξ της εβδομάδος, όλους τους αλλοδαπούς ως προσκεκλημένους τους για να τους δείξουμε πόσο πολύ τους θέλουμε, γιατί τιμούν την πατρίδα μας με την παρουσία τους, την προσήλωσή τους στους νόμους και την εργατικότητά τους.

Θα απαιτήσουμε να δοθεί το μέγα βραβείο της χρυσής αγχόνης για τον κ. Γεώργιο Παπανδρέου, της ασημένιας τοιαύτης στον κ. Παπακωνσταντίνου και το βραβείο της ανοιχτής παλάμης στο δίδυμο Βανιζέλου – Σαμαρά για την μεγάλη προσφορά τους στην τεράστια άνοδο της οικονομίας μας, που πέτυχαν μετά πολλών προσπαθειών και ξαγρυπνιών να μας βάλουν στο υπέροχο και φιλεύσπλαχνο ΔΝΤ.

Στην κ. Αλέκα το βραβείο εργατικότητας γιατί με τις άοκνες προσπάθειες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ καταφέραμε ο εργάσιμος χρόνος να περιοριστεί στο ήμισυ με τις διάφορες απε
Keywords
Τυχαία Θέματα