Πώς ένα μεγάλο ποτήρι γάλα μπορεί να σώσει μια ζωή...

Μια μέρα ένα φτωχό αγόρι που πουλούσε μικροπράγματα πόρτα πόρτα για να πληρώσει το σχολείο του ανακάλυψε ότι του είχαν μείνει μόνο μερικά ψιλά στη τσέπη. Πεινούσε πολύ. Έτσι αποφάσισε να ζητήσει φαγητό από το πρώτο σπίτι που θα έβρισκε. Παρόλα αυτά όταν στη πόρτα του σπιτιού εμφανίστηκε μια όμορφη κοπέλα, τα έχασε. Αντί για φαγητό ζήτησε ένα....
ποτήρι νερό. Εκείνη τον είδε που ήταν πολύ πεινασμένος και του έφερε ένα μεγάλο ποτήρι γάλα. Το είπε αργά αργά και ύστερα τη ρώτησε:
«Πόσο σας οφείλω;»

«Τίποτα» είπε το κορίτσι. «Η μητέρα μας έχει μάθει να μην δεχόμαστε χρήματα για
κάποια καλοσύνη που κάνουμε!»

Καθώς ο Χάουαρντ Κέλλυ έφευγε αισθανόταν όχι μόνο σωματικά δυνατός, αλλά και η πίστη του στο Θεό ήταν δυναμωμένη επίσης. Λίγη ώρα πριν ήταν έτοιμος να τα παρατήσει.

Αρκετά χρόνια αργότερα αυτή η κοπέλα αρρώστησε βαριά. Οι γιατροί της περιοχής δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και την έστειλαν στην πρωτεύουσα. Εκεί κλήθηκαν οι ειδικοί για να αντιμετωπίσουν αυτήν τη σπάνια ασθένεια. Ζήτησαν και τη βοήθεια του γιατρού Χάουαντ Κέλλυ.

Εκείνος όταν άκουσε το όνομα της πόλης από την οποία ερχόταν η άρρωστη κάποιο παράξενο φως έλαμψε στα μάτια του. Αμέσως σηκώθηκε και πήγε στο δωμάτιο του νοσοκομείου για να συναντήσει την ασθενή. Την αναγνώρισε αμέσως. Επέστρεψε στην αίθουσα του συμβουλίου αποφασισμένος για να σώσει τη ζωή της. Από εκείνη τη μέρα ανέλαβε προσωπικά την περίπτωση αυτή.

Ύστερα από μεγάλη προσπάθεια η μάχη κερδήθηκε. Ο γιατρός ζήτησε από το λογιστήριο να του στείλει πρώτα εκείνου τον λογαριασμό. Τον κοίταξε και έγραψε κάτι με το χέρι του στη γωνία του λογαριασμού. Ύστερα τον έστειλε στο δωμάτιο της κοπέλας.

Εκείνη μόλις τον είδε την έπιασε φόβος και δεν ήθελε να τον ανοίξει. Ποιός ξέρει πόσα χρήματα έπρεπε να πληρώσει και αν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει. Τελικά αποφάσισε να τον ανοίξει και αμέσως η ματιά της πήγε εκεί κάτω στη γωνία της σελίδας όπου κάτι ήταν γραμμένο. Διάβασε:
«Ξεπληρώθηκε στο ακέριο με ένα ποτήρι γάλα»

Υπογραφή
Δρ. Χάουαρντ Κέλλυ.

CLOPYPASTEΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα