Πώς «στήνεται» μια κατηγορία / άλλη μια δίωξη ενάντια στις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Καλούμε κάθε συμπολίτη που αντιμετωπίζει την αυθαιρεσία στο δημόσιο οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ να επικοινωνεί άμεσα μαζί μας. Ειδικά στις περιπτώσεις (που πολλαπλασιάζονται καθημερινά) όπου ειδοποιούνται από αστυνομικά τμήματα για παραλαβή κλήσης και προστίμων λόγω άρνησης πληρωμής διοδίων, που δεν έχει βεβαιώσει αυτοπροσώπως, όπως ο νόμος ορίζει, κανένας αστυνομικός υπάλληλος.
Δείτε περισσότερα εδώ: http://denplirono.wordpress.com/
ΤΟ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ

Την 9/3/2011 εγκλωβισμένος οδηγός στα διόδια της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ/Κατεχάκη ειδοποιεί τις Επιτροπές Αγώνα ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ, αφού η εταιρία αρνείται να του εκδώσει πιστωτικό σημείωμα, όπως έχει υποχρέωση και δεν του.....
επιτρέπει την διέλευση. Φτάνουμε στο σημείο, απαιτούμε ομοίως πιστωτικά σημειώματα και εισπράττουμε ομοίως άρνηση. Παραμένουμε κι εμείς εκεί «εγκλωβισμένοι» και καλούμε το ΣΔΟΕ, για τη φορολογική παράβαση της άρνησης έκδοσης νόμιμου και υποχρεωτικού φορολογικού στοιχείου, (που δεν ήρθε ποτέ) αλλά και την άμεση δράση, καταγγέλλοντας την εταιρία για παράνομη κατακράτηση. (αυτεπάγγελτα διωκόμενο αδίκημα).

Στο σημείο καταφθάνουν περιπολικά μαζί με το διοικητή της Τροχαίας Αττικής οδού. Προσπαθούν να εκτονώσουν την «κρίση». Ζητούν να αποχωρήσουμε για να απελευθερωθούν τα τρία από τα οκτώ ταμεία/λωρίδες κυκλοφορίας, στα οποία ήμασταν εγκλωβισμένοι. Αναγνωρίζουν ότι έπρεπε να έχει εκδοθεί πιστωτικό σημείωμα, διαφορετικά θα έπρεπε να μας κατηγορήσουν για παρακώλυση κυκλοφορίας, προτείνουν να μην ασκήσουμε κι εμείς διώξεις κατά των παρανομούντων υπαλλήλων, μας ανοίγουν τις μπάρες, περνάμε και αποχωρούμε.

Μερικούς μήνες αργότερα μας κοινοποιείται έγγραφο για να απολογηθούμε ως κατηγορούμενοι για παρακώλυση συγκοινωνιών (!!!) την συγκεκριμένη ημερομηνία. Τι είχε συμβεί; Προφανώς η αστυνομία κατά την προσφιλή της τακτική κατέγραψε τις πινακίδες από τα τελευταία σταθμευμένα αυτοκίνητα και σχεδίασε την κατηγορία προκειμένου να τρομοκρατήσει τα μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Στα πλαίσια της συνήθους διαδικασίας καταθέσαμε απολογητικό υπόμνημα, στοιχεία του οποίου παραθέτουμε αυτούσια προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε άλλο βρεθεί στην ίδια κατάσταση, αλλά και γιατί αναλύουμε το ιστορικό της «μεγάλης ληστείας του τραίνου», της παράδοσης δηλ. της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ που κατασκευάστηκε με χρήματα του δημόσιου στην ιδιωτική εταιρεία που το εκμεταλλεύεται σήμερα ελέω της πολιτικής εξουσίας και με προίκα την ΕΛΑΣ που εκτελεί χρέη ιδιωτικής security και προασπίζει τα συμφέροντα των «εθνικών» μας εργολάβων.

Στα πλαίσια της πολιτικής τρομοκράτησης που ακολουθούν ενδεχομένως η δίωξη να τεθεί στο αρχείο, προκειμένου να αποφύγουν μια δημόσια ακροαματική διαδικασία στην οποία θα ανοίξουμε συνολικά το φάκελο «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ» και θα ξετυλιχτεί το κουβάρι της διαπλοκής σε όλο του το μεγαλείο.
Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζουν καλά ότι τα κινήματα δεν τρομοκρατούνται.

Καλούμε κάθε συμπ
Keywords
Τυχαία Θέματα