ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΝΤΑΤΖΙ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μαντατζη, στη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε σε ξενοδοχείο της Ξάνθης, τη Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου, προέβη σε πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ που έλαβαν χώρα στη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο Τσετίν Μάντατζη στις 2 Ιανουαρίου έχει ως εξής:

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΤΣΕΤΙΝ
ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΣΤΙΣ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012
ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ: Μάλλον μπορούμε να ξεκινήσουμε φίλοι μου,

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να.....
σας καλωσορίσω όλους. Μπήκαμε σε ένα καινούργιο χρόνο, σας εύχομαι να έχετε μια καλή χρονιά. Ευχαριστώ τα μέλη του μειονοτικού Τύπου που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση και ήρθατε απόψε εδώ. Πέρυσι στις 9 Ιανουαρίου 2011, είχαμε διοργανώσει πάλι μια συνέντευξη Τύπου. Είχαμε εκφράσει κάποιες ελπίδες, θα συζητήσουμε λοιπόν όλοι μαζί για τις ελπίδες αυτές στις αρχές του 2012. Ο σκοπός μας σήμερα εδώ, είναι να κάνουμε την αξιολόγηση του 2011 με τα ΜΜΕ και να εκφράσουμε τι περιμένουμε και τι μπορεί να συμβεί το 2012 πίνοντας παράλληλα τον καφέ και το τσάι μας. Θα ήθελα για μία ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω.

Το δεύτερο σημείο στο οποίο θα ήθελα να αναφερθώ είναι το εξής: οι συνεντεύξεις αυτές Τύπου, είθε να δώσει ο Θεός, όχι τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο κατά πάσα πιθανότητα, θα το κάνουμε συχνότερα αυτό, σε ένα μεγάλο χωριό μας, όλοι μαζί, στο καφενείο ενός χωριού ή σε κάποιο άλλο μέρος, μαζί με το λαό, με τη συμμετοχή του λαού, σκεφτόμαστε να κάνουμε τη δεύτερη συγκέντρωσή μας. Δεν θα ήθελα να μακρηγορήσω, δεν υπάρχει και λόγος να γίνεται μονομερώς η συζήτηση, πιστεύω ότι το σωστό θα ήταν να ξεκινήσει η συζήτηση αυτή εν είδει κουβέντας με αμοιβαία συμμετοχή. Ξεκινάμε φίλοι μου με τις ερωτήσεις σας.

Τζεμίλ Καμπζά: Στην προηγούμενη συνέντευξη Τύπου είχατε δηλώσει ότι το 2011 θα είναι μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις, ότι θα βιώσουμε σημαντικές εξελίξεις. Στην αξιολόγηση που έκανα εγώ προσωπικά, είδα ότι για τη μειονότητα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Ποιες είναι οι σκέψεις σας επ’ αυτού;

ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2011 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ

ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ: Καταρχήν, ευχαριστώ το φίλο μου Τζεμίλ Καμπζά. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για ένα πραγματικά καίριο ερώτημα. Πραγματικά είχαμε πει ότι το 2011 θα ήταν γεμάτο εκπλήξεις. Και όντως έτσι έγινε. Σε παγκόσμιο επίπεδο, είδαμε την αραβική άνοιξη, πάλι σε παγκόσμιο επίπεδο όλοι μαζί γίναμε μάρτυρες της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη. Εξετάζοντας την περίπτωση της χώρας μας, είδαμε την αποχώρηση του Παπανδρέου από την κυβέρνηση, όλοι μαζί είδαμε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Κοιτώντας βέβαια τη μειονότητα, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δούμε τις εκπλήξεις που εκφράσαμε. Από το 2010 και στο εξής, μαζί με τον βουλευτή του Ν. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, φτάσαμε σε πολύ καλό σημείο όσον αφορά σε πολλά προβλήματα της μειονότητας. Πράγμα που συνεχίστηκε και το 201
Keywords
Τυχαία Θέματα