ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;

Στο ανάθεμα η New York Times που και καλά σχολιάζει για τους Έλληνες λες και νοιάζεται. Η Αμερική παίζει το παιχνιδάκι της με το Ευρώ, Η Γερμανία με τη Γαλλία αντίστοιχα και εμείς καθόμαστε και κλαίμε για την δειλία μας. Για την δειλία που δεν μας αφήνει να ξεσηκωθούμε ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, αλλά με επιμονή και εμμονή στους δρόμους έξω από την βουλή, να πάμε 1.000.000
πολίτες αύριο το πρωί να ξεκινήσουμε απεργία πείνας, καλώντας τα διεθνή κανάλια να κάνουν καθημερινά ρόμπα την Ελληνική κατάσταση, μέχρι να αναγκαστούν να σταματήσουν να δολοφονούν τις ανθρώπινες ζωές.
Ένας μοντέρνος τρόπο δολοφονίας που δεν....
είναι κατανάγκη από την κυβέρνηση του Παπανδρέου, καθώς οι οικονομικοί δολοφόνοι του τριγώνου ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ/ΓΑΛΛΙΑ, ΔΝΤ παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και μετράνε τις αντοχές όλων των φτωχών χωρών του κόσμου. Εκμεταλλεύονται τον μπαμπούλα των Τούρκων και πιέζουν την Ελλάδα. Πλησιάζει όμως η στιγμή που θα σκάσει το μπαμ……
Μην ακούτε περί τρομοκρατίας και δήθεν κινδυνολογίες ότι τότε θα αυξηθεί η τρομοκρατία και θα γίνει εμφύλιος πόλεμος.
Είναι δυνατόν να αποφασίζει για τις τύχες μας άνθρωπος όπως τον κ.ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ και να ανεχόμαστε την πίεση αυτή για τα επόμενα 25 χρόνια ; Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες να είμαστε τόσο ανήθικοι ρε παιδιά. Απλά μας ρημάξανε την υπερηφάνεια μας, καθώς ξέρουν από το παρελθόν, ότι αυτή ξεσήκωσε τον κόσμο όλες τις δύσκολες στιγμές της Ελλάδος και ενωμένοι μια γροθιά κατάφεραν το απίστευτο. Πως αλλιώς θα ανεχόμαστε τόσα μέτρα ;;;;;; Ξέρουν ότι πονηροί είμαστε, αλλά όχι προδότες !!!!!
Και λένε τώρα κάποιοι: «και τι θα γίνει ρε φίλε όταν σταματήσουν οι πληρωμές; Πως θα ζήσουμε τότε;».
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΕΣ !!!!!

Πράγματι υπάρχει κίνδυνος, αλλά υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις και ρωτώ: «θα επιτρέψουμε να μας υποβιβάζουν, να μας ξεφτιλίζουν, να ξεσκίζουν την προοπτική των παιδιών μας ακόμα για πολλά χρόνια;;;;».

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ;;;;
ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΕΤΣΙ ΑΔΙΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ/ΓΕΡΜΑΝΟ/ΓΑΛΟ/ΑΓΓΛΟ/ΣΤΡΟΣ ΚΑΝΟ εγκληματίες, θέλουν να κυριαρχήσουν στην χώρα με την μεγαλύτερη ιστορία του κόσμου ?????????????????

Βασίλης Γ.Ψ.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα