Πρακτικές συμβουλές για την αγορά ακινήτων

Το σημαντικότερο είναι να μην αγχώνεστε. Είναι γνωστό ότι η ανεύρεση και αγορά κατοικίας μπορεί τις περισσότερες φορές να γίνει μια κουραστική και αγχώδης διαδικασία. Αλλά η σωστή πληροφόρηση και προετοιμασία βοηθούν! Πρέπει να εξετάσετε πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση τα εξής:
- Ποια περιοχή σας αρέσει; Θέλετε ησυχία στην...
εξοχή ή κίνηση μες στην πόλη; Έχετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε εκεί; Ποια είναι η συγκοινωνία κοντά στην περιοχή που σας ενδιαφέρει;
- Καθορίστε τις προτεραιότητές
σας. Τι ακριβώς δηλαδή ψάχνετε σε μια κατοικία, από τιμή, αριθμό δωματίων, ηλικία οικοδομής, μονοκατοικία ή διαμέρισμα κλπ.
- Τι πρέπει να κάνετε κατά τη διαδικασία της αγοράς: θέστε μια τελική ημερομηνία αγοράς, υπολογίστε το συνολικό ποσό, προβείτε σε έρευνα κατάλληλου δανείου αν υπάρχει, υπολογίστε την προκαταβολή αλλά και πόσα μπορείτε να πληρώνετε σε μηνιαίες δόσεις δανείου. Υπολογίστε επίσης τους φόρους και τα όποια εξτρά έξοδα (π.χ. για την ανακαίνιση μπορεί να προκύψουν).
Αν τα έχετε όλα αυτά ξεκαθαρίσει από πριν, θα είστε πιο σίγουροι μετά για την εύρεση της κατάλληλης οικίας που μπορείτε να ψάξετε παντού στο ίντερνετ, ακόμη και στο www.xestock.gr
To καλύτερο είναι ότι μπορείτε να βάλετε και τις δικές σας προσφορές. Πάντα υπάρχει ο κατάλληλος αγοραστής για το σπίτι σας και η κατάλληλη κατοικία για τον καθένα από μας.
http://www.xestock.gr/web/main/index.php?la=2&xestock=if25gs0ssmu4d6dhvsgrsveknhlp2ts0&cid=1869

www.xestock.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα