Προσοχή! Μην πάτε να δουλέψετε εκεί! Δεν πρόκειται να πληρωθείτε!

Αποφάσισα να δημοσιοποιήσω το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να μην βρεθούν άθελα τους και άλλοι άνθρωποι σε δεινή θέση, τη στιγμή που ελπίζουν σε μια θέση εργασίας. Πολλοί από εσάς θα είχατε διαβάσει σε προηγούμενες αναρτήσεις πως πριν κάποιο καιρό εργάστηκα σε μια εταιρία χωρίς τελικά να λάβω τα δεδουλευμένα μου. Αυτή τη στιγμή θα δημοσιοποιήσω τα στοιχεία της επιχείρησης. Γνωρίζοντας τα θα μπορείτε να προστατευτείτε εσείς, τα παιδιά σας, φίλοι και συγγενείς σας και να μην εξαπατηθείτε και .....
εσείς
από την συγκεκριμένη εταιρία.
Η εταιρεία ονομάζεται Unique Benefit E.Π.Ε και ανήκει στους Ελένη και Γιάννη Μπουσνάκη. Πρόκειται για επιχείρηση που πουλά πακέτα τηλεφωνίας για λογαριασμό της Cyta, της Forthnet προσφάτως και της Wind όπως πληροφορήθηκα. Επίσης, οι πωλητές της κάνουν και συνδέσεις για λογαριασμό του παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος με την επωνυμία REVMAena. H έδρα της επιχείρησης είναι στην οδό Ανδριανουπόλεως 22 στην Καλαμαριά, και λειτουργεί και ένα ακόμη γραφείο στην οδό Ετεοκλέους 41 στην Χαριλάου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται και στην Αθήνα, χωρίς όμως να γνωρίζω λοιπά στοιχεία και διευθύνσεις.
Αν λοιπόν δείτε οποιαδήποτε αγγελία με τα παραπάνω στοιχεία, ή με τα τηλέφωνα 2310807808, 2310300665 ή εάν σας καλούν να στείλετε βιογραφικό στη διεύθυνση [email protected], απλώς αγνοείστε την αγγελία.
Για την ιστορία, στη συγκεκριμένη εταιρεία εργάστηκα διενεργώντας τηλεφωνικές πωλήσεις για λογαριασμό της Cyta. Το ζήτημα έχει φτάσει ήδη στην επιθεώρηση εργασίας, και μάλιστα ανήκω στην μερίδα των εργαζομένων που θα κινηθούν νομικά εναντίον της συγκεκριμένης εταιρίας. Πριν κάποιο καιρό έστειλα επίσης και ενημερωτική επιστολή στη Cyta, προκειμένου να γνωρίζουν με ποιους ακριβώς συνεργάζονται…. Η επιστολή ακολουθεί παρακάτω.
Από: Ε***** Κ. Π******
************ Θεσσαλονίκη
2310******, 69**********
e*********@gmail.com
Προς :Αξιότιμο Πρόεδρο CYTA κ. Στάθη Κιττή
Αξιότιμο Αντιπρόεδρο CYTA κ. Λοΐζο Παπαχαραλάμπους
Αξιότιμο Διευθυντή Προγραμματισμού και Αξιοποίησης Διεθνών Δικτύων
κ. Ιορδάνη Παλληκαρά
Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών
Αξιότιμη Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
Αξιότιμη Διαχείριση Θυγατρικών
Αξιότιμη Διεύθυνση CYTA Ελλάδας
Αγαπητέ κύριε/κυρία
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω και να υποβάλω τα παράπονα μου σχετικά με την εταιρία Unique Benefit Ε.Π.Ε, η οποία δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη ως μεταπωλητής των υπηρεσιών της εταιρίας CYTA.
Πιο συγκεκριμένα:
Υπήρξα εργαζόμενη της εταιρίας από το τέλος του περασμένου Οκτωβρίου μέχρι και την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, όπου υπέβαλα την παραίτηση μου. Η θέση εργασίας μου στην συγκεκριμένη εταιρία αφορούσε στην τηλεφωνική προώθηση των προγραμμάτων της Cyta, ρόλος στον οποίο ανταποκρίθηκα με πλήρη προθυμία και ζήλο, παρά τις δυσμενείς συνθήκες εργασίας τις οποίες θα ήθελα να περιγράψω παρακάτω.
Η αιτία για την οποία υπέβαλα την παραίτηση μου ήταν το γεγ
Keywords
Αναζητήσεις
μπουσνακη ελενη, revmaena παραπονα
Τυχαία Θέματα