Πρωτοβουλίες Παπανδρέου για να ηρεμήσει τους βουλευτές

Ρόλο «πυροσβέστη» αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός προκειμένου να ηρεμήσει την Κοινοβουλευτική του ομάδα, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων και το κλίμα δυσαρέσκειας που επικρατεί στο....
εσωτερικό του κόμματος.

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να συναντήσει όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά περιφέρειες στο γραφείο του. Η κίνηση αυτή γίνεται με μια καθυστέρηση σχεδόν 2 μηνών, καθώς παραδοσιακά
ο πρωθυπουργός συναντούσε τους βουλευτές κάθε χρόνο στα θερινά τμήματα της Βουλής. Φέτος όμως η Βουλή δεν έκλεισε, το σώμα συνεδρίαζε κανονικά και έτσι ο πρωθυπουργός αποφάσισε να δει τους βουλευτές του δύο μήνες μετά και λίγο πριν αυτοί βγάλουν τα «μαχαίρια» από τα θηκάρια .

Ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε χθες με βουλευτές από τα Ιόνια νησιά και την Κρήτη, ενώ θα πραγματοποιήσει συνάντηση με εκείνους που εκλέγονται στις περιφέρειες Πελοποννήσου και Κεντρικής Μακεδονίας.

Στόχος του πρωθυπουργού είναι να σταματήσουν οι βουλευτές να «γκρινιάζουν» δημόσια για ότι συμβαίνει και να προσπαθήσει να τους πείσει πως τα μέτρα που λαμβάνονται είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και για το καλό της χώρας. Φυσικά θα ζητήσει τη στήριξη των βουλευτών για να αποφευχθούν ενδεχόμενες διαρροές στις κρίσιμες ψηφοφορίες.

Έτσι ο κ. Παπανδρέου πριν φύγει για το Βερολίνο, όπου την Τρίτη θα συναντηθεί με τη γερμανίδα καγκελάριο κ. Άγκελα Μέρκελ, θα έχει δει τους περισσότερους βουλευτές του κόμματός του.

Στο μεταξύ ο πρωθυπουργός θα καλέσει συσκέψεις και με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και τεχνοκράτες προκειμένου να ετοιμάσει το ταξίδι του στην γερμανική πρωτεύουσα.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου θα μεταβεί τελικά την επόμενη Πέμπτη στη Νέα Υόρκη προκειμένου να εκφωνήσει την προγραμματισμένη ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

http://www.newsbomb.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα