Προβάδισμα 1,3% για τη ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας με 1,3% έναντι του ΠΑΣΟΚ καταγράφει έρευνα της Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής».

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 16,5% και η ΝΔ 17,8%, το ΚΚΕ 7,5%, ο ΛΑΟΣ
5,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,6%, οι Οικολόγοι -Πράσινοι 2,2%, η ΔΗΜΑΡ 3,1%, η ΔΗΣΥ 2,8% , το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 3,1%, ενώ η....
αδιευκρίνιστη ψήφος προσεγγίζει το 35,2%.

Παράλληλα, το 67,6% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών, αν η κυβέρνηση δεν πετύχει τους στόχους της έως τον Σεπτέμβριο, ενώ το 68,3% χαρακτηρίζει ως αρνητική εξέλιξη για την κατάσταση της οικονομίας την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Ακόμη, το 58,7% πιστεύει ότι δεν ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια και το 61,4% δηλώνει ότι είναι αυθόρμητα και όχι οργανωμένα.

Παράλληλα, το 54,2% τάσσεται υπέρ της απόλυσης των δημοσίων υπαλλήλων που πλεονάζουν, ενώ το 70,7% κρίνει ως θετική την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξιτζήδων.

Τέλος, το 48,7% κρίνει ότι οι αλλαγές στην παιδεία είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, το 56,7% συμφωνεί με τη συμμετοχή στις διοικήσεις των Α.Ε.Ι. και στελεχών εκτός πανεπιστημίου και το 81,3% τάσσεται υπέρ της κατάργησης του ασύλου στη σημερινή του μορφή.

pathfinderΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα