Σε... "ποντιακή" κωμωδία του Όμηρου Ευστρατιάδη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Στην επικαιρότητα συνεχίζει να βρίσκεται ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος πέρασε πλέον και στον χώρο του κινηματογράφου

παίρνοντας μέρος σε... "ποντιακή" κωμωδία του Όμηρου Ευστρατιάδη, η οποία αν δεν υπάρξουν προβλήματα θα βγει από τις αρχές Οκτωβρίου στους κινηματογράφους.

Στη ταινία - κωμωδία του Όμηρου Ευστρατιάδη, με τίτλο
"Πόντιοι new generation", ο Ψωμιάδης υποδύεται έναν Πόντιο πολιτικό, ενώ, αν και.....
τιμωρημένος, συνεχίζει να ασκεί σχεδόν κανονικά τα καθήκοντά του στην Περιφέρεια, παρόλο που το θερινό τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε πριν από λίγες μέρες το αίτημα για αναστολή της αργίας στην οποία έχει τεθεί, μετά την καταδίκη του τον περασμένο Απρίλιο σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος.

Ο Π. Ψωμιάδης συνεχίζει να κατευθύνει τα πάντα από το γραφείο του στην Περιφέρεια, σαν να μην άλλαξε τίποτα. Απλώς ως προκάλυμμα χρησιμοποιείται ο αδερφός του Διονύσης στον ρόλο του αναπληρωτή Περιφερειάρχη, ώστε να τον καλύπτει τυπικά.

Για την κινηματογραφική του ενασχόληση λέει ότι "είχε το μικρόβιο από το σχολείο", όταν συμμετείχε σε παράσταση αρχαίας τραγωδίας. Στην ταινία ενσαρκώνει έναν Πόντιο πολιτικό, ο οποίος προσπαθεί να πείσει έναν σκηνοθέτη, που υποδύεται ο Παύλος Κοντογιαννίδης -αρχικά επρόκειτο να τον υποδυθεί ο Χάρρυ Κλυνν- να γυρίσει μια ταινία για τους Πόντιους. Στα γυρίσματα της υποτιθέμενης ταινίας ο πολιτικός-Ψωμιάδης, όποτε δεν του αρέσει κάτι, σταματάει το γύρισμα και το διορθώνει με ψωμιαδέικο τρόπο, συμμετέχοντας ο ίδιος στα σχετικά πλάνα.

dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
κοντογιαννιδησ ψωμιαδησ τενια
Τυχαία Θέματα