Στην επόμενη δόση τα πρεζάκια θα κατεβάσουν τα παντελόνια!

Θα προσπαθήσω σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011, αποφράδα μέρα παράδοσης της χώρας σε ξένα χέρια, με νεκρό οικογενειάρχη από το παρακράτος, να συγκρατήσω την οργή και την αγανάκτηση που νιώθω (και σιγά που το κατάφερα). Άλλωστε σε κάθε μας επικοινωνία έχετε διαπιστώσει ότι θέλω αυτή να την διακατέχει η ειλικρίνεια. Ξεκινώ λοιπόν με το τελευταίο μέρος της δήλωσης της Λούκας Κατσέλη για τη....
διαγραφή
της (!) από το ΠΑΣΟΚ. «Για μένα όμως, θέματα αρχών και συνέπειας, ιδιαίτερα για ζητήματα που έχω προσωπικά χειριστεί και γνωρίζω, είναι αδιαπραγμάτευτα. Για αυτό δεν μπορώ να συναινέσω στην αποδόμηση θεσμών που διασφαλίζουν εργασιακά δικαιώματα και είναι πυλώνες της Δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους».

Καταρχάς να επισημάνουμε το δεδομένο ότι η βουλή έχει καταληφθεί από πρεζάκηδες! Από πρεζάκηδες οι οποίοι ζουν για τη δόση. Την 1η, τη 2η, την 3η… και τώρα την 6η. Ανάλογα με τη δόση καταργούν κι από κάτι. Οι πατριώτες αυταρχικοί σωτήρες του «λεφτά υπάρχουν» ψήφισαν μνημόνια, ψήφισαν μεσοπρόθεσμα, ψήφισαν ασφαλιστικό, ψήφισαν τώρα και την «αποδόμηση θεσμών που διασφαλίζουν εργασιακά δικαιώματα και είναι πυλώνες της Δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους». Οι ανάλγητοι και ανάδελφοι βολευτές, υπάλληλοι των Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Λάτση και διάφορων άλλων ευεργετών και μη. Άλλωστε δεν μπορεί να κάνουν προεκλογικές εκστρατείες από τα λεφτά που κονόμησαν πουλώντας τα γίδια στα χωριά τους. Όχι όλοι. Άλλοι μπορεί να πούλησαν και την ψυχή τους στο διάολο για να σωθεί η χώρα (sic)!

Σε όλα τα ψηφισθέντα έχουν κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα των Ελλήνων. Δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ στον πρόεδρο μπιμπελό που υποτίθεται το «φυλάει». Μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο Ισραήλ και να καταθέτει στεφάνι φορώντας το καπελάκι τους. Είναι της μόδας τελευταία να συμβαίνει αυτό. Η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο βλέπετε. Σε πόλεμο οικονομικό. Γι’ αυτό και οι λοχίες της, που παίζουν το ρόλο της κυβέρνησης στο θίασο της κατοχής, έχουν ανεβάσει τους τόνους. Στο εσωτερικό βέβαια. Έξω, με τον εχθρό, χαμογελούν. Εδώ σπέρνουν διχόνοια. Τι θα περίμενε κανείς από Έλληνες στρατηγούς; Να καταθέτουν π.χ. στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη και να έκαναν ντου, υποσχόμενοι αίμα στον εχθρό. Γι’ αυτό και είναι λοχίες. Λοχίες που πρόδωσαν την πατρίδα τους (οι μηνύσεις για εσχάτη προδοσία πρέπει να έφτασαν τη ντουζίνα) και θέλουν να γίνουν με το ζόρι σωτήρες της παριστάνοντας τους στρατηγούς.

Καθότι ο πατριώτης Τζέφρι δεν χρειάζεται να διαβάζει από χαρτί την έννοιά του στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Την έννοια του πατριώτη δεν την διαβάζεις από χαρτί. Ο πατριώτης Γιωργάκη δεν δηλώνει στη Σουηδία ότι είναι Πολωνοεβραίος που νιώθει Σουηδός με σκοτσέζικο αίμα. Ο πατριώτης πρώτα πληρώνει τους συμπατριώτες του κι αν μείνουν λεφτά, δίνει και για τα χρέη που δημιούργησε και το κόμμα του. Ο πατριώτης βροντοφωνάζει «ζήτω η Ελλάδα», δεν ξεφτιλίζει τους Έλληνες στους Ούνους που κάνουν κωλοδάχτυλα στα πρωτοσέλιδά τους, λέγοντας ότι είναι διεφθαρμένοι,
Keywords
Τυχαία Θέματα