Στις προσεχείς κάλπες τακτοποιήστε τον!!! ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: “ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ!”

…Που μετέτρεψε την Ελλάδα σε αποικία!
Δριμεία επίθεση, σε πολύ υψηλούς τόνους, εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής στον υπουργό οικονομικών, Φ. Σαχινίδη, ο… πρωτομνημονιακός τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης: «Ο ελληνικός λαός σας παρέδωσε το 2009 κράτος. Έστω και τραυματισμένο κράτος από την περίοδο της ΝΔ, αλλά κράτος. Και εσείς τώρα στις εκλογές
θα....
παραδώσετε αποικία. Και αυτό δεν επιτρέπετε και δεν έπρεπε να γίνει».
Πολύ σωστά τα είπε ο τηλεπρόεδρος, και η «ατάκα» του έγραψε στα δελτία ειδήσεων (γι’ αυτό άλλωστε έγινε)! Τόσο γρήγορα ξέχασε όμως ότι πριν από λίγο καιρό συγκυβερνούσαν με τον Σαχινίδη στη μνημονιακή συγκυβέρνηση Παπαδήμου (η οποία μετέτρεψε την Ελλάδα σε αποικία…) και την οποία μάλιστα –κατά κοινήν ομολογία- ο ίδιος ο Καρατζαφέρης επέβαλλε; Όχι, δεν το ξέχασε, και επιπλέον δηλώνει αμετανόητος γι’ αυτό! Να τι είπε το πρωί της Τετάρτης στο… ράδιο-ΠΑΣΟΚ (ΕΡΤ 3 102 fm):
Δεν μετάνιωσα που βοήθησα την Ελλάδα
Δεν μετανιώνει κανείς όταν βοηθά την Ελλάδα, όταν είναι πατριώτης. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Οι δύο μοιραίοι άνθρωποι για την Ελλάδα, οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, είχαν αποφασίσει για Πρωθυπουργό τον κ. Πετσάλνικο. Τρομάζω και μόνο στην ιδέα, εάν δεν είχα παρέμβει για να σταματήσω την πρωθυπουργοποίησή του, τι θα είχε συμβεί. Μπορεί να μην έφερε τα μέγιστα, αυτά τα οποία περίμενα ο κ. Παπαδήμος, αλλά, αν μη τι άλλο, είχε ένα διάλογο. Ήξερε πρόσωπα και πράγματα και μας έσωσε από τα χειρότερα. Δεν μετάνιωσα. Αυτή ήταν και η δική μου συμβολή».
Εκλογές έρχονται, ας πάρει την πρέπουσα απάντηση από τον ελληνικό λαό!
ακούστε τον όψιμο δελαπατρίδη …

http://greekvoices.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα