Στις Βρυξέλλες ο Α.Σαμαράς

Σειρά συναντήσεων με Ευρωπαίους πολιτικούς και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στην οποία παίρνουν μέρος 15 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μπαρόζο, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Ρομπάι και ο Πρόεδρος του...
Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Μπούζεκ.


Στην ΝΔ, θεωρούν κρίσιμη την σύνοδο του ΕΛΚ, μια και εκεί θα συζητηθεί η οικονομική κρίση στην Ευρώπη και φυσικά το ελληνικό πρόβλημα αλλά και οι εξελίξεις στον αραβικό κόσμο και οι επιπτώσεις στην λεκάνη της Μεσογείου αλλά και στην χώρα μας, λόγω του ενδεχόμενου κύματος μεταναστών από τις δοκιμαζόμενες χώρες.

Στο οικονομικό ζήτημα ο Αντ. Σαμαράς, αναμένεται να επισημάνει ότι η μέχρι τώρα εφαρμογή του μνημονίου είναι αναποτελεσματική και θεωρεί την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου των 110 δις ευρώ και τη μείωση του επιτοκίου δανεισμού ως διόρθωση. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα υποστηρίξει ότι το πρόβλημα της χώρας, δεν λύνεται και ότι απαιτείται η λήψη μέτρων για την τόνωση της ανάπτυξης.

Στο θέμα της Λιβύης ο κ. Σαμαράς συντάσσεται με τις αποφάσεις του ΟΗΕ και υποστηρίζει ότι θα πρέπει να προστατευθεί η ζωή των πολιτών της χώρας και να διασφαλισθεί η μετάβαση σε ένα καθεστώς δημοκρατικής ομαλότητας.

ΑΠΕΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα