ΣΤΡΩΝΕΙΣ;

Θυμάμαι το παλιό περιστατικό στην Ελλάδα, που κατέληξε ανέκδοτο.

Η σύζυγος λέει στον άνδρα της:

-Αγόρι μου, στον κήπο μας υπάρχει ένας νεοδημοκράτης που με παρακολουθεί.

Σκέφτεται ο άνδρας, και γεμάτος αυτοπεποίθηση, απαντάει:

-Εντάξει αγάπη μου. Θα κατεβώ να διώξω τον ηδονοβλεψία. Αλλά γιατί είναι δεξιός;

Και παίρνει την απάντηση:

-Διότι αγόρι μου, αν ήταν Πασοκτζής, θα είχε ανέβει, και θα με είχε ήδη γαμήσει.

Ανέκδοτα όμως θα λέμε; Εδώ συνελήφθη
η απόλυτη δύναμη. Ο καθηγητής οικονομικών του πανεπιστημίου της Γαλλίας, ο σοσιαλιστής της σαμπάνιας, η σοσιαλιστική ελπίδα μπας και χάσει ο Σαρκοζί το 2012 και ο διευθυντής του ΔΝΤ. Στα ελληνικά δεν λέει πολλά αυτό. Να το πούμε στα ξένα. IMF, ήτοι International Maid Fucking.

Και τα έλεγε στον πρωθυπουργό η μαμά του:

-Μην κάνεις κακές παρέες.

Τίποτα αυτός. Δεν άκουγε. Αλλά δεν έβλεπε κιόλας. Τι; Ότι όλοι οι σοσιαλιστές γουστάρουν γκόμενες με στολές. Ο Μιτεράν παλιά με κομμώτρια, ο μπαμπάς του με αεροσυνοδό κι ο Στρος Καν με καμαριέρα. Ο ίδιος βέβαια, όντας πιστός, αποφάσισε να φοράει στολή για να κάνει ποδήλατο ή κανό. Αυτό πήρε από τον σοσιαλισμό ο δικός μας.

Και να που η μαμά του, πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Δεν άντεχε να ακούει τρίχες. Διότι ο Στρος Καν έλεγε τον πρωθυπουργό μας, αναντίστοιχο, ανακόλουθο κι ανίκανο βλάκα. Έλεγε ότι είχε πάει και τον είχε βρει προεκλογικά και μετά ότι μας είχε πει ψέματα για λεφτά που υπάρχουν. Κι όλα αυτά για να πάρει την διακυβέρνηση.

Και τι είναι η μάνα; Ελλάδα; Να μην αντιδράει επειδή οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον φελλό ότι ακόμα έχει τον έλεγχο των ηλίθιων που τον ψήφισαν; Μπορεί η μάνα να παρασυρθεί από το βραβείο της κεντρικής γερμανικής τράπεζας ή το βραβείο της παγκόσμιας διαφώτισης, που δόθηκαν στον γιό της; Ρε μάνα είναι. Δεν είναι φορολογούμενος πολίτης.

Και σαν μάνα, σώζεις τον γιό σου από τα χέρια των αρπακτικών της παγκόσμιας διεθνούς. Κι ας είναι και πρωθυπουργός. Η μάνα το παιδί το βλέπει σαν παιδί. Ας το βλέπει ο από κάτω σαν αρχηγό.

Και σήκωσε το ακουστικό. Δυό τηλέφωνα έκανε. Ένα στον Σαρκοζί, που έχει παράδοση στις δολοπλοκίες όπως τότε που είχε στείλει αδιάβαστο τον εσωκομματικό του αντίπαλο, κι άλλο ένα στον Ομπάμα.

- Για ακούστε νούμερα. Είπαμε να βγάλουμε τον Γιώργο αλλά όχι και να υπομένουμε τις μαλακίες του πορνόγερου που είχε καθηγητή τον άνδρα μου στα οικονομικά. Για κανονίστε κανά σφουγγάρισμα, γιατί δεν τόχω και πολύ να πάρω αυτόν που σας κρατάει ακόμα στις καρέκλες σας. Άντε. Παραπήγε το πράμα. Με την Ελλάδα κάντε ό,τι θέλετε αλλά με τον γιό μου κομμένα τα χωρατά.

Διότι η μάνα η συγκεκριμένη, τα έχει πολύ καιρό κρατημένα. Από τότε που ήταν πρόεδρος στις αίγες. Τότε που είχε φάει το ταχυδιαζύγιο και την ελληνική πραγματικότητα, τύπου :

« Πάλιωσε το μουνί σου », που όμως σαν ελληνικό τραγούδι πέρασε
Keywords
Τυχαία Θέματα