ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ

Το μεγαλύτερο κακό που κάνατε όλη αυτή την περίοδο της κρίσης αγαπητοί πολιτικοί μας, είναι ότι διαλύσατε την ελεύθερη αγορά εργασίας και πείσατε τους πολίτες ότι έχουμε τόσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, ώστε μηδενίστηκε η καταναλωτική διάθεση στο 90% της κοινωνίας των πολιτών. Κάνατε τον κόσμο να νοιώθει ενοχές για ένα παρελθόν που ενώ υπήρξε συνυπεύθυνος που ανέχονταν τις βλακείες σας, δυστυχώς δεν αντιδρούσε επειδή ΔΕΝ είχε ο ίδιος άμεσο πρόβλημα. Βλέπετε έτσι τον εκπαιδεύσατε από....
μικρό, καθώς το φοβερό σύστημα της παιδείας σας το διαμελίσατε με τα πειράματα των τελευταίων 25 ετών, συνεπώς
η επόμενη γενιά ευνουχίστηκε !!!!

Πετύχατε επίσης πολύ έξυπνα και εδώ είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑ, να βάλετε τον κόσμο σε μια ποδοσφαιροποίηση άνευ προηγουμένου: οι δημόσιοι & ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι δημόσιοι & ελεύθεροι επαγγελματίες, οι εργοδότες & οι εργαζόμενοι, ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ !!!! Όσο φαγώνονται κερδίζετε χρόνο, δημιουργούνται δουλειές για νομικούς, αποδυναμώνονται ισορροπίες, δωροδοκείται πιο εύκολα και ελέγχετε τους συνδικαλιστές που ξεπουλήθηκαν. Και φυσικά ποτέ δεν ενώνεται ο κόσμος να μπορέσει με συλλογικότητα να αντιμετωπίσει το χάος που βρέθηκε ξαφνικά, νοιώθοντας και από πάνω ένοχος επειδή δεν απαίτησε παλαιότερα να μπείτε φυλακή !!!!

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ: Θεοποιήθηκε κάποτε ένας Καραμανλής, ακόμα περισσότερο Θεοποιήθηκε ένας Παπανδρέου, στη συνέχεια άρχισε ο κόσμος να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν έγινε καλά με αυτούς και στη συνέχεια ξαναέκανε τον γύρο του στην πολιτική πάλι με ΚαραμανλοΠαπανδρέου, φτάνοντας στο σήμερα όπου βλαστημάει ο καθένας μας που τυχόν τους ψήφισε, την ώρα και τη στιγμή. Παρόλα αυτά συνεχίζει κάτι να μην διαφαίνεται απόλυτα ξεκάθαρο στις δημοσκοπήσεις για τις επόμενες εκλογές, βλέποντας φαινόμενα όπως τον κ. Χρυσοχοϊδη που σε τηλεοπτική του συνέντευξη μας είπε ότι λάθος μπήκαμε στο μνημόνιο, λάθος δόθηκε τέτοια εικόνα για την Ελλάδα μας στο εξωτερικό και άλλα τέτοια καρφιά για την τελευταία κυβέρνηση, ζητώντας αν μη τι άλλο να ξαναπάμε από την αρχή με νέους πολιτικούς. ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ………..

ΑΝΩΝΥΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα