Τα κλειστά επαγγέλματα στο στόχαστρο της τρόικας

Πολλά τα θέματα που θα θέσουν επί τάπητος τα μέλη της τρόικας που από αύριο ξεκινούν τους εξονυχιστικούς ελέγχους εν όψει της νέας δόσης του δανείου
Δυναμικό θα είναι το comebackτων μελών της τρόικας, αύριο στην Αθήνα, αφού αναμένεται να θέσει την κυβέρνηση προς των ευθυνών της για μία σειρά από ζητήματα και θέματα που....
έπρεπε ήδη να έχουν διευθετηθεί, πλην, όμως, δεν προχώρησαν οι συγκεκριμένες αλλαγές με ταχείς ρυθμούς.

Έτσι, η τρόικα
θα ζητήσει εξηγήσεις από το υπουργείο Οικονομικών και τα υπόλοιπα με τα οποία θα συζητήσει

Την καθυστέρηση του ανοίγματος των «κλειστών» επαγγελμάτων, που θα τονώσουν την επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς δεν προωθήθηκαν τα προεδρικά διατάγματα για το άνοιγμα του συνόλου των επαγγελμάτων που θεωρούνται «κλειστά».
Την περαιτέρω απελευθέρωση των εργασιακών σχέσεων, στον ιδιωτικό τομέα, μετά τη σχετική συμφωνία που είχε επιτευχθεί το Φεβρουάριο με την υπουργό Εργασίας.
Τη μη συμμόρφωση δεκάδων δημοσίων φορέων, που εξακολουθούν να μη κοινοποιούν στοιχεία για τα έσοδα και τις δαπάνες τους.
Τον τρόπο με τον οποίο θα εισπραχθεί το ποσό των 11,8 δισ. ευρώ από την πάταξη της φοροδιαφυγής, μέχρι το 2013, όπως προβλέπει το πρόγραμμα που παρουσίασαν, τη Δευτέρα, οι συναρμόδιοι υπουργοί.
Το κλείσιμο των μη αναγκαίων δημόσιων οργανισμών.


http://www.dailynews24.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα