Τα κόμματα παραδίδουν την Θράκη στην Άγκυρα για κάλπικες έδρες στην Βουλή

Το κέρδος μίας έδρας γίνεται αφορμή για την απώλεια της Θράκης
Τα πολιτικά κόμματα αποδεικνύουν το μηδενικό τους ενδιαφέρον για την Θράκη, τον Ελληνισμό και οτιδήποτε αφορά το έθνος
Η «ευκαμψία» των πολιτικών ανοίγει την όρεξη των νέο-οθωμανών και ενισχύει τα σχέδια του Νταβούτογλου για τα Βαλκάνια
Οι προτεραιότητες των....
κομμάτων δημιουργούν εθνικούς κινδύνους
Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Θράκη
θα αποτελέσουν το πρόκριμα νέων εθνικών προκλήσεων, τις οποίες έχουν αποδεχθεί τα Ελληνικά κόμματα –για να αποκομίσουν ψήφους- αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η χώρα λόγω της ιδιαίτερης χρονικής περιόδου στην οποία φαίνεται πως βυθίζεται ο Ελληνισμός μέσα σε ένα άνευ προηγουμένου οικονομικό τυφώνα.

Είναι άγνωστο τι ακριβώς θα γράψει η ιστορία, είναι όμως βέβαιο πως η Ελλάδα βρίσκεται ενώπιον μίας πρωτοφανούς εθνικής καταστροφής, την οποία θα προσπαθήσουν οι κυρίως υπεύθυνοι (βλ. πολιτικά κόμματα) να δικαιολογήσουν προφασιζόμενοι την οικονομική τραγωδία… Η χώρα, δυστυχώς, έχει περάσει εκείνο το σημείο από όπου μπορούσε να ελπίζει σε μία σχετικά δύσκολη επιστροφή. Βρίσκεται μπροστά σε έναν χείμαρρο και μέχρι στιγμής έχει απλώς βρέξει τα πόδια της. Είναι σε όλους κατανοητό πως θα πρέπει να περάσει απέναντι και αυτό θα είναι οδυνηρό και θα έχει και πολύ μεγάλες οικονομικές απώλειες. Και όλοι, έχουν εστιάσει σε αυτές τις απώλειες, τις οικονομικές, παραβλέποντας τις σημαντικότερες και μονιμότερες, που είναι οι εθνικές.

Είναι όμως λογική εξήγηση αυτή; Μπορεί κάποιος να τοποθετεί τόσο εύκολα ως πρώτιστο μέλημα την οικονομία και να παραμερίζει (εγκληματικά) τα εθνικά ζητήματα, τα οποία διογκώνονται και απειλούν με μεγαλύτερες απώλειες την χώρα; Φυσικά όχι, αλλά δυστυχώς, με τις λάθος πολιτικές και εθνικές προτεραιότητες φαίνεται πως κινείται και το ΚΚΕ, το οποίο συντελεί (για ψηφοθηρικούς λόγους και αυτό, όπως και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα) στο να τοποθετηθεί η ταφόπλακα στην Θράκη και όχι μόνο…
Αυτό τουλάχιστον δείχνει η απόφαση του ΚΚΕ, το οποίο αποφάσισε να θέσει ως πρώτο στην λίστα υποψηφίων για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, τον μουσουλμάνο Εφέντη Χασάν. Τι σημαίνει αυτό; Με δεδομένο την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ξάνθης με τον έτερο μουσουλμάνο υποψήφιο, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, αλλά και με τους τρεις μουσουλμάνους υποψηφίους του νομού Ροδόπης, για πρώτη φορά θα γίνει κατορθωτό να εκλεγούν 5 μουσουλμάνοι (φίλα προσκείμενοι και υποστηριζόμενοι από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής) στην Βουλή των Ελλήνων.
Μάλιστα, ήδη, υπάρχουν κινήσεις συγκεκριμένων ανθρώπων από σπίτι σε σπίτι (μαθαίνουμε πως ανάμεσά τους βρίσκεται και μία εξισλαμισθείσα κυρία, με Αθηναϊκή καταγωγή), οι οποίοι δίνουν «γραμμή» για αλλαγή πλεύσης στις ψήφους των μουσουλμάνων που κατοικούν στο πεδινό τμήμα του νομού Ξάνθης. Και δεν νιώσαμε την παραμικρή έκπληξη όταν μάθαμε πως η «γραμμή» αυτή οδηγεί στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, υποψήφιος του οποίου είναι ο εκ Κενταύρου (ορεινό χωριό, το οποίο χρησιμοποιεί ως «έδρα» το τουρκικό προξενείο της Κομοτ
Keywords
Τυχαία Θέματα