Τέλειωσαν τα λεφτά για τα σχολεία

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα αδυνατούν να πληρώσουν τις όποιες δαπάνες αφορούν στην πληρωμή των λειτουργικών δαπανών των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Με έγγραφό του προς την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο ....
Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ζητά από το υπουργείο να λάβει τα μέτρα του:


Ο Περιφερειάρχης ενημερώνει την υπουργό για την κρισιμότητα της κατάστασης και ζητάνα υπάρξουν άμεσα ενέργειες εκ μέρους του Υπουργείου για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ώστε
η πληρωμή των σχετικών δαπανών να γίνεται από τους αρμόδιους φορείς καθότι από την αρχή του έτους (1/1/2012) οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα αδυνατούν να πληρώσουν τις όποιες δαπάνες.

Ταυτόχρονα κάνει έκκληση στους μαθητές να επιστρέψουν στα μαθήματά τους, δηλώνοντας: «Η χώρα μας αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από ανοιχτά σχολεία και όχι από μαθητές έξω από τις αίθουσες». Αναφερόμενος στο γενικό πολιτικό κλίμα που επικρατεί κάλεσε όλους να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και να σταθούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα, από κοινού, απέναντι σε όσους λειτουργούν με κομματική ιδιοτέλεια.

http://www.moriasnow.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα