Τέλειωσαν τα ψέματα.... Υπέκυψε κι ο Σαμαράς.

Μετά τις σημερινές απειλές της Μέρκελ τελικώς υπέκυψε κι ο Σαμαράς. Απέστειλε επιστολή στην Κομισιόν, στο Eurogroup, στην ΕΚΤ και στo ΔΝΤ. Στην Ν. Δημοκρατία γίνεται ήδη χαμός με εσωκομματικές διενέξεις και διαξιφισμούς.

Η ενέργεια του Σαμαρά
να.....
στείλει "επιστολή υποταγής" στους εταίρους μας στις Βρυξέλλες διώχνει τα σύννεφα και την φημολογία για απόρριψη της 6ης δόσης. Η φράου Μέρκελ έσπευσε μέσω εκπροσώπου της ήδη αργά το απόγευμα να δηλώσει ότι πλέον ανοίγει ο δρόμος για να δοθεί η "σωτήρια" 6η δόση που θα μετατρέψει ακόμα περισσότερο την μικρή πατρίδα μας σε γερμανικό προτεκτοράτο...

Επειδή πολλοί θα θεωρήσουν ότι σπεύδω να καταδικάσω άδικα τον Σαμαρά για την "κωλοτούμπα" του θέλω να τονίσω ότι δεν θεωρώ προσωπικά ότι ο ηγέτης της Ν.Δ. έκανε κάποια κωλοτούμπα... Αυτές ήταν οι θέσεις του ανέκαθεν απλά παλαιότερα που στο τιμόνι βρισκόταν το ΠΑΣΟΚ μπορούσε να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση και να παριστάνει τον φιλολαϊκό ηγέτη. Τώρα όμως που ακούμπησε κι αυτός το χέρι του πανω στο τιμόνι είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να κρύψει τις πραγματικές του προθέσεις που πάντα ήταν ΥΠΕΡ του Μνημονίου.

Λυπάμαι που αποδεικνύονται σωστές οι εκτιμήσεις κυρίως των αριστερών κομμάτων για τις πραγματικές προθέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Κι έτσι με μια κίνηση κινδυνεύει πλέον η Ν.Δ. να βρεθεί συνυπεύθυνη της καταστροφής της πατρίδας μας και να δει τα συνεχώς αυξανόμενα μέχρι σήμερα ποσοστά της να συρρικνώνονται στα επίπεδα του ΠΑΣΟΚ... κάπου εκεί κάτω από το 15 %!!!

Στην επιστολή του ο Σαμαράς ΔΕΝ αναφέρεται καθόλου στο γεγονός των επικείμενων εκλογών της 19 Φεβρουαρίου 2012 και χρησιμοποιεί φράσεις που δείχνουν μεν κάποια ψήγματα εικονικής αντίστασης αλλά ταυτόχρονα και φράσεις που διαλύουν κάθε αμφιβολία για την πλήρη υποταγή στις εντολές των τοκογλύφων δανειστών μας.

Ας την δούμε με ένθετες σκέψεις και σχόλια (σε κόκκινο χρώμα).

«Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση των τριών Πολιτικών Αρχηγών υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια: “συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές.”
Η οικονομική πολιτική που λέει είναι αυτή που κατηγορούσε μετά βδελυγμίας πριν το δημοψηφικό πυροτέχνημα του ΓΑΠ...
Επίσης ξέχασε να αναφέρει ότι σε αυτά που συμφωνήθηκαν περιλαμβάνεται και η διεξαγωγή εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου!!!

Ο νέος Πρωθυπουργός έχει ήδη δεσμευτεί να εκπληρώσει αυτό το έργο. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να στηρίξει το νέο Πρωθυπουργό.
Αρα και αυτό το έργο..... δηλαδή τα συμφωνημένα την 26η Οκτωβρίου μαζί με τα αντιλαϊκά και ανθελληνικά μέτρα!!!! Το παεί με συνεπαγωγή....
Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά προσηλωμένη στην επιτυχία της δημοσιονομικής εξυγίανσης (δηλαδή σε όλα όσα καταστρέφουν σήμερα τον δημόσιο τομέα και εξαθλιώνουν εκατοντάδες χιλιάδε
Keywords
Τυχαία Θέματα