ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ (video)

Μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης του καταυλισμού των λαθρομεταναστών στο βουνό του Λαδοχωρίου, και σύλληψη όσων παράνομων μεταναστών βρέθηκαν στο χώρο πραγματοποιεί από τις 5.30 τα ξημερώματα η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και οι Ειδικές Δυνάμεις του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας (ΚΕΑ).
Από νωρίς τα χαράματα άντρες των παραπάνω υπηρεσιών κύκλωσαν τον καταυλισμό των λαθρομεταναστών και προχώρησαν σε...
εκκένωσή του.
Στο σημείο βρέθηκαν από νωρίς το πρωί ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας
Στρατηγός Σερέτης Νικόλαος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Στρατηγός Τσακνάκης Δημήτριος, ο Αστυνομικός Διευθυντής και ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας κ.κ. Μίαρης Βασίλης & Μαρτίνης Σπυρίδων, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας Ράπτης Σταμάτης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας Σπύρου Φώτης, ενώ στο σημείο βρέθηκε και μονάδα του ΕΚΑΒ και του Κ.Υ. Ηγουμενίτσας, χωρίς να χρειαστεί η συνδρομή τους.
Η Αστυνομική δύναμη αποτελούνταν από 3 διμοιρίες των ΜΑΤ και 10άδες άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας. Από την πλευρά του Λιμενικού στο σημείο επιχείρησε όλη η δύναμη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών καθώς επίσης και 10άδες άντρες και γυναίκες του Κεντρικού Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Στον καταυλισμό δεν εντοπίστηκαν πολλά άτομα καθώς με το που είδαν τους Αστυνομικούς, οι παράνομοι μετανάστες τράπηκαν σε φυγή προς δύσβατη περιοχή στο βουνό, πίσω από τον καταυλισμό. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 80 λαθρομετανάστες.
Αυτή την στιγμή 10άδες εργάτες του Δήμου Ηγουμενίτσας, με την συνδρομή σκαπτικών μηχανημάτων απομακρύνουν τα πρόχειρα παραπήγματα τα οποία υπολογίζονται σε πάνω από 150 στον αριθμό.



892fm.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα