Θα σας πω δυο πράγματα για την επικαιρότητα και μια πρόταση!

Καλημέρα σε όλους τους Έλληνες από έναν συμπάσχοντα Ελληνα!

Πριν την εργατική συγκέντρωση σκότωσαν έναν συμπολίτη μας και από εκεί και περά όλη η κοινή γνώμη ασχολείται με αυτό εάν δεν τον είχαν σκοτώσει που θα πήγαινε όλη αυτή η οργή?
Με ποιους θα ασχολούτανε? μα βεβαία με τους πραγματικούς υπευθύνους για την κατάσταση της Ελλάδας τους άχρηστους,Gay,προδότες και απατεώνες Έλληνες πολίτικους.
Αυτός ο άνθρωπος έγινε το αλεξικέραυνο. Την επομένη είδαμε στην συγκέντρωση τους γνωστούς κουκουλοφόρους να πηγαίνουν
δίπλα με την..
αστυνομία και αυτή αντί να τους συλλάβει γιατί είναι παράνομο μεγάλες ομάδες να παγαίνουνε μαζί με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, να τους αφήνει να αναμιχτούν με το πλήθος για να διαλύσουν την συγκέντρωση γιατί οι κουκουλοφόροι είναι ο κομματικός στρατός της εκαστοτε κυβέρνησης. Θυμάστε όταν κλεβανε τις συντάξεις από τους συνταξιούχους πόσο ξύλο ριχνανε στους παππούδες οι αστυνομικοί?
Ο Σημίτης μαζί με τον Γιωργάκη Παπανδρέου κλεψανε τα λεφτά από τα ασφαλιστικά ταμεία και με το χρηματιστήριο κλέψανε όλο τον ελληνικό λαό αυτά είναι η κορυφή του παγόβουνου! Οι παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ γνωρίζουν τα υπόλοιπα. Όσο για τους αλλοδαπούς δεν είναι περίεργο να έρχονται αλλοδαποί από ξένες χώρες και να κάθονται στην Ελλάδα ενώ είναι άνεργοι και δεν εχουνε να φάνε? Εδώ γιαύτους είναι οι ίδιες συνθήκες με την χώρα τους γιατί έρχονται εδώ αφού είναι το ίδιο και δεν κάθονται στην πατρίδα τους?
Ο κόσμος λέει ότι διακινούν το εμπόριο ναρκωτικών για λογαριασμό της ελληνικής αστυνομίας καθώς επίσης και την πορνεία και τέλος είναι και πράκτορες ξένων κέντρων και ταυτόχρονα της ελληνικής αστυνομίας αφού όποτε τους βλέπεις είναι με ένα κινητό στο χέρι και μιλανε αναρωτήθηκε κανείς ποτέ τι λένε? δεν νομίζω! Το θέμα είναι ότι πρέπει να τους διώξουμε από την Ελλάδα όχι να τους σκοτώσουμε και μετά να σκοτωθούμε μεταξύ μας αυτά που γίνονται είναι προβοκάτσιες του πολιτικού συστήματος για να μην ξεσηκωθούμε εναντίων τους αν δεν γινόταν αυτά αυτοί θα ήταν παρελθόν!

Επίσης οι αλλοδαποί προσφέρουν υπηρεσίες ζιγκολό γυναίκες των πολιτικών η Γυναίκα του Τσοχατζόπουλου επειδή δεν μπορεί ο Τσοχατζόπουλος να την Ικανοποιήσει σεξουαλικά λόγο ηλικίας όπως και του Πάγκαλου και μαζί και με άλλες κυρίες μια με δυο φορές το μήνα μαζεύονται σε βίλλα επώνυμης κυρίας στα βόρεια προάστια και μαζί με αλβανούς κάνουν Σεξουαλικά όργια και παρτουζες .Μάλιστα καλεσμένοι από την συνεύρεση λένε ότι η αδυναμία της κυρίας Τσοχατζόπουλου είναι η πίσω πόρτα της(back door) ενώ για την Πάγκαλου λένε ότι ικανοποιείται με τρεις παρτενέρ ταυτόχρονα που να ακούσετε για τις άλλες η μονή που δεν Συμμετέχει είναι η Αννούλα Νταγλαρά γιατί όπως λένε κακές γλώσσες οργανώνει τουλάχιστον μια φορά το μήνα Events με Κογκολεζους είναι η αδυναμία της επίσης είναι Fond of back door!και μάλιστα μια φορά εθεαθει με 5 κοκγολεζους άντε Αννούλα και στα Ανώτερα όταν φτάσεις τους 10 δώρο και ένας Νιγηριανός! Δηλαδή εμείς πληρώνουμε φόρους και δεν έχο
Keywords
Τυχαία Θέματα