ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓ​ΟΣ

1. Θα έκλειναν την επομένη της ορκωμοσίας τα σύνορα γιαόλους τους πολίτες, έως ότου εξεταστούν όλοι ανεξαιρέτως για οποιεσδήποτεεγκληματικές πράξεις που ζημίωσαν με τον έναν, η τον άλλο τρόπο τα εθνικά,οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα της πατρίδας.

2. Οποιοσδήποτε ζημίωσε την χώρα, έστω και με ένα ευρώ,από την περίοδο της μεταπολίτευσης και...........
μετά θα έπρεπε μέσα σε 48 ώρες να τοεπιστρέψει στο δημόσιο ταμείο, σε αντίθετη περίπτωση και με την λήξη τηςδιορίας θα του γινόταν κατάσχεση
των περιουσιακών στοιχείων, έστω και αν αυτάτα είχε μεταβιβάσει στο οποιοδήποτε συγγενικό του πρόσωπο.

3. Την επομένη της ορκωμοσίας, θα γινόταν άρση τηςμονιμότητας του δημοσίου, με πλήρη ανανέωση του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα, οοποίος σε γενικές γραμμές θα προέβλεπε μεταξύ των άλλων και ισόβια κάθειρξη, μεεκποίηση περιουσιακών στοιχείων στην περίπτωση υπεξαίρεσης με οιονδήποτε τρόποέστω και ενός ευρώ από το δημόσιο ταμείο του κράτους.

4. Ο εκλογικός νόμος θα άλλαζε, η ισχύ του οποίου θαπροέβλεπε ένα και μοναδικό πράγμα, αυτός που έχει έναν ψήφο παραπάνω από τονάλλον αυτός κυβερνά.

5. Οι βουλευτές θα περιορίζονταν στους εκατόν είκοσι καιοι απολαβές, καθώς και τα προνόμια αυτών δεν θα διέφεραν σε τίποτα από τιςαπολαβές και τα προνόμια του οποιουδήποτε δημοσίου υπαλλήλου.

6. Θα γινόταν εκδίκαση όλων των αδικημάτων που έπραξαν οιπολιτικοί της χώρας ανεξαιρέτως, από το 1974 και μετά, έστω και αν ακόμα οπολιτικός δεν ήταν εν ζωή, χωρίς διαγραφές και χωρίς τους άθλιους νόμους περίμη ευθύνης ανθελλήνων προδοτών.

7. Οι ΔΕΚΟ της πατρίδος μας, θα υπήρχαν μόνο για τοσυμφέρον του λαού, ως ανταπόδοση έργου και όχι σαν κρατικά παράσιτα, τα οποίααπομυζούν το αίμα της χώρας.

8. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, από τον πρόεδρο τηςδημοκρατίας έως τον τελευταίο συντηρητή δημοσίου πάρκου θα εντάσσονταν στιςίδιες υποχρεώσεις και στα ίδια δικαιώματα, με την πλήρη καταγραφή τωνπεριουσιακών τους στοιχείων από την είσοδο τους στον δημόσιο τομέα.

9. Ο δημόσιος υπάλληλος θα ήξερε από την αρχή ότι, θαεκτελούσε τα χρέη του υπηρέτη και όχι του σατράπη του λαού.

10. Όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες που με τον έναν, η τονάλλο τρόπο θα επιλεγόντουσαν για να διοικήσουν ανθρώπινο δυναμικό θα περνούσανπρώτα και υποχρεωτικά από ψυχολογικά τεστ, καθώς και από ειδικά τεστ νοημοσύνηςκαι ικανότητας διοίκησης.

11. Η αλλαγή του συντάγματος θα ήταν ολοκληρωτική καισαρωτική, η οποία αλλαγή θα είχε έναν βασικό κορμό, την ισονομία, τηνισοπολιτεία και την καθαρή απόδοση δικαιοσύνης για όλους, με την παράλληληανάδειξη των αρίστων από την μία μεριά και την καταπολέμηση των ανθελλήνωνπροδοτών από την άλλη.

12. Το κράτος και η θρησκεία θα είχαν διαφορετικές θέσεις,έτσι με αυτόν τον τρόπο θα γλιτώναμε από κρατικούς λειτουργούς που φέρονται ωςιερείς, μετατρέποντας το δημόσιο σε θρησκευτικό λημέρι και από ιερείς πουδιάγουν ως κρατικοί υπάλληλοι, μετατρέποντας τα όσια και τα ιερά της πίστης σεκαθ
Keywords
Τυχαία Θέματα