Τηλέ-δίαιτα επειγόντως!!

Και από σήμερα δίαιτα. Το πήραμε απόφαση εγώ και ο Λιάγκας. Θα χάσουμε τα περιττά κιλά των εορτών. Τέρμα η επίθεση στα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες.

Στον ατελείωτο μπουφέ που τιμήσαμε δεόντως αυτές τις μέρες. Από σήμερα τέρμα η κραιπάλη, επιστροφή στις φυτικές ίνες και......
στα βραστά λαχανικά και κάθε είδους ζαρζαβατικό.

Αφού
μέχρι και η Ελένη «μάλωσε» τον μάγειρα της που τους έφτιαξε Γιουβέτσι και την ώρα που είχε πιάσει την κουτάλα και έβαζε στο πιάτο της, μας μιλούσε για τις γευστικές της παρασπονδίες. Φάτε μάτια ψάρια, τώρα που μπορείτε γιατί πολύ φοβάμαι, τις επόμενες εβδομάδες μην εκπλαγείτε αν το συνταγολόγιο μετατραπεί, σε συνταγές κατοχής!!!

Να δω τον Πετρετζίκη να μαγειρεύει παραλλαγή στην φάβα και τι στον κόσμο. Εκεί όμως που οργιάζει η φαντασία μου, είναι στο Master Chef που έρχεται την νέα σεζόν και πως θα μαγειρεύουν τις γκουρμεδιές του τύπου, «χοιρινό με σάλτσα αχλάδι και λαχανικά γλασέ», «Κουνέλι τσουδιστό» και «κολοκυθάκια γεμιστά με κους κους και σάλτσα μανταρίνι!» Πείνα τρελή έχει να πέσει αγαπημένοι μου φίλοι και δεν μιλάω μόνο στην στήλη μαγειρικής, αλλά με την αφηρημένη έννοια.

Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ

Πάντως αυτές τις μέρες είχαμε την τιμητική να θυμηθούμε κάθε είδους ανασκόπηση που μπορεί να κάψει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Ειδικά η εκπομπή της Μενεγάκη οργίασε από φαντασία. Να μου πεις τρεις ώρες πώς να τις γεμίσει. Έτσι μας έδειξαν τα πιο αποκαλυπτικά μπούστα του 2011!!!!, τις τηλεοπτικές κόντρες της χρονιάς, τις ποιο σέξι πόζες της χρονιάς, τους χωρισμούς που έγιναν πρωτοσέλιδο, άτυχες τηλεοπτικές στιγμές, τα κλάματα και τα γέλια των επωνύμων και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Δηλαδή στο όνομα της νέας χρονιάς μας παρουσίασαν ότι ποιο κουλό απλά και μόνο για να γεμίσει ο τηλεοπτικός χρόνος.

Από την άλλη το Μες στην καλή χαρά μας έδειχνε λαμπερές πρωτοχρονιές πριν μας έρθει η κρίση!!! Σε λίγο καιρό θα μας δείχνουν και μπαγιάτικη μόδα πριν μας βρει η κρίση, ακόμα θα μας δείχνουν και συνταγές πριν μας βρει η κρίση και τι μας έλεγαν τα ζώδια το 2000 προ κρίσης. Τηλεοπτικό κοινό ετοιμάσου γιατί στο όνομα της κρίσης έχεις να φας τηλεοπτικό αλμανάκ που θα πάει σύννεφο. Μέχρι και την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Χρίστου Χολίδη κάπου πήρε το μάτι μου μέσα στις γιορτές και αλήθεια λέω..

Η ΖΕΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ!!

Το νέο έτος πάντως με βρήκε να παρακολουθώ την Ζέτα Μακρυπούλια στο Πρωινό μου να κατακεραυνώνει την Ελληνική τηλεόραση και την κατάσταση που επικρατεί χαρακτηρίζοντας την χαοτική. Ποιος είδε το Ζετάκι και δεν το φοβήθηκε. «Το παράλογο το κάνουνε λογικό» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι «την παράνοια την παρουσιάζουν ως κάτι νορμάλ» για να καταλήξει. «Είναι παράλογο για μένα να στήνονται δικαστήρια για το αν είμαι καλή ηθοποιός, είναι παράλογο να γίνεται δικαστήριο για το αν αρέσει ένα κούρεμα μου ή όχι.» Και επειδή ήξερε η Ζέτα τι επρόκειτο να ακολουθήσει μετά από αυτό το ξέσπασμα, δήλωσε ότι τίποτε δεν της χαρίστη
Keywords
Τυχαία Θέματα