Το ακατόρθωτο κατάφερε ο ΓΑΠ: Μέσα σε δύο χρόνια έριξε το ΠΑΣΟΚ πάνω από 30 μονάδες!!!

Και οι “αρχηγοί” ταξιδεύουν, κάνοντας "tropical διακοπές" !!!

Λάζαρος Ελευθεριάδης

Οι επικριτικές δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, της Λούκας Κατσέλη και άλλων πρωτοκλασσάτων στελεχών του απερχόμενου πολιτικού συστήματος, για το επαίσχυντο “μνημόνιο”, αποτελούν την πλέον δυσάρεστη “ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ” όσων επι δύο χρόνια “κραυγάζαμε” για το....
τεράστιο πολιτικό λάθος και το πολιτκό “έγκλημα”, το οποίο συντελείται
στην χώρα απο την συγκεκριμένη πολιτική επιλογή του ΓΑΠ και τών “κηπουρών” του.

Οδηγήθηκε η χώρα σε υποτέλεια, σε εκχώρηση Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, υποχρεώθηκε σε φτωχοποίηση η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και άλλαξε το μέλλον των παιδιών μας και τών επόμενων γενεών των Ελλήνων.

Και όλα αυτά γιατί ; Γιατί να υποστούμε όλα αυτά τα μέτρα, τον μεθοδευμένο “αρμαγεδώνα” ; Τί όφελος θα μπορούσε να υπάρξει απο μία λυσσαλέα επίθεση στο φρόνημα των Ελλήνων, με στόχο την διάλυση του πυρήνα της Εθνικής του υπόστασης και συνείδησης, τον συνεκτικό υλικό του κοινωνικού και Εθνικού ιστού του Ελληνικού Εθνους.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης ζητά την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και την εκλογή νέου Προέδρου της, καθώς "η χθεσινή μέρα έδειξε ότι υπάρχει κενό ηγεσίας και πολιτικής διεύθυνσης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, το όργανο που κατ` εξοχήν είναι επιφορτισμένο με την καθημερινή στήριξη της Κυβέρνησης".

Αυτό είναι άραγε το πρόβλημα ;, όταν το “σύμπαν” καταρρέει γύρω μας και οι πολιτικοί μας περί "άλλων τυρβάζουν", αδυνατώντας να “δούν” αυτό που ολόκληρος ο Ελληνικός λαός βλέπει.Τήν δυσαρμονία μεταξύ πολιτικού συστήματος και “βούλησης” της Ελληνικής κοινωνίας η οποία είναι οφθαλμοφανής ακόμη και σε ένα παιδί.Παρόλα αυτά οι βο(υ)λευτές και οι κυβερνώντες μας, επιμένουν να μάς “κυβερνούν” και να διαχειρίζονται την εξουσία, αγόμενοι και φερόμενοι απο προσωπικές επιδιώξεις και συντεχνιακά συμφέροντα.

Ωμή και άνευ προηγουμένου παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης εξεδηλώθει από τον ίδιο τον υπουργό Δικαιοσύνης Μ.Παπαϊωάννου, ο οποίος ζητεί να αποπεμφθούν οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς που ζητούν την δίωξη του Γ.Παπανδρέου και του Γ.Παπακωνσταντίνου, διότι πιθανολογείται ότι ήταν οι ηθικοί αυτουργοί στην πλαστογραφία του χρέους που οδήγησε την χώρα στην οικονομική καταστροφή.

Απευθυνόμενος προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ο υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου με πεντασέλιδο ερώτημά του, ζητάει την αντικατάσταση των δυο οικονομικών εισαγγελέων, κ.κ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη. Κάτι πρέπει να συμβαίνει, το οποίο προφανώς εγώ δεν δύναμαι να προσεγγίσω και να "συλλάβω" με την λογική μου και την συλλογιστική μου. Διότι δεν εξηγείται διαφορετικά, το ότι ένας υπουργός προερχόμενος απο την σοσιαλιστική και δημοκρατική παράταξη, συμπεριφέρεται ώς “πολιτικάντης” διαπνεόμενος απο παντελή έλλειψη, δημοκρατικής αντίληψης και πολιτικής ευαισθησίας,
Keywords
Τυχαία Θέματα