ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ Του Καρρά Αθανασίου του Ιωάννη, κατοίκου Φλώρινας (οδός Παύλου Μελά 25) ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ κ. ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το απολογητικό υπόμνημα του 33χρονου αστυνομικού.

Με την απόφαση της μη προφυλακίσεως άνοιξε ο φάκελος της αληθείας για τον κατηγορούμενο αστυνομικό κ.Καρρά Αθανασίου Ο φάκελος θα κλείσει με την αθώωση του από το αρμόδιο Δικαστήριο.
Στη χθεσινή απολογία του έγινε κατανοητό ότι το.....
διαδίκτυο αποτελεί ουσιαστικά ένα μαχαίρι το οποίο αναλόγως για ποιο σκοπό το χρησιμοποιείς, προσδιορίζεις και τη χρήση του. Η ακούσια εμπλοκή του αστυνομικού κ. Καρρά Αθανασίου στην περιπέτεια αυτή της αρνητικής πλευράς του διαδικτύου σηματοδοτεί και
τις παγίδες που επιφυλάσσει η χρήση του διαδικτύου από περιέργεια.
Η πορεία της υπόθεσης θα δικαιώσει τον αστυνομικό κ. Καρρά Αθανασίου για το ήθος, την εντιμότητα, την εργατικότητα και προπάντων τις αρχές στις οποίες βάσισε και βασίζει τη ζωή του μέχρι σήμερα.



Σωκράτης Προβατάς
Πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ κ. ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ


Του Καρρά Αθανασίου του Ιωάννη, κατοίκου Φλώρινας (οδός Παύλου Μελά 25)



Φλώρινα, 20/07/2011


Το απολογητικό υπόμνημα του 33χρονου αστυνομικού.

Πριν σχολιάσω τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούμαι κρίνω σκόπιμο να Σας παρουσιάσω συνοπτικά τα στοιχεία εκείνα της προσωπικότητάς μου που προκύπτουν από τον βίο που διεξήγαγα μέχρι τη σύλληψή μου.
Είμαι αστυνομικός ήδη από το έτος 1997 ότε και κατετάγην στο Τμήμα Αστυφυλάκων Γρεβενών. Η ζωή μου εξαντλούνταν σχεδόν, στο πλαίσιο των υπηρεσιακών μου καθηκόντων αφού πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου αρωγό στην ασφάλεια και την τάξη των συνανθρώπων μου, γεγονός που αποτέλεσε και το βασικό μου κίνητρο για την επαγγελματική αυτή επιλογή.
Στο Σώμα από τις κρίσεις που δεχόμουν και από τις θέσεις που αναλάμβανα, αναγνωριζόταν αυτή η ενδιάθετη ανάγκη μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο (ενδεικτικά αναφέρω ότι έχω επιτελέσει κατά τα έτη 1999-2002 όταν ήμουν στην Α-543 διμοιρία της ΥΑΤ χρέη Επικεφαλή Ομάδας Συλλήψεων και το 2009 προήχθη στο βαθμό Υπαρχιφύλακα – Ανακριτικού Υπαλλήλου).
Από το έτος 2005 έως σήμερα -με κάποιες σύντομες χρονικά μεταθέσεις - υπηρετώ στη Φλώρινα όπου επικεντρώνεται η επαγγελματική και οικογενειακή μου ζωή καθώς είναι ο τόπος καταγωγής μου. Στον τόπο αυτό διαμένουν οι γονείς μου και η αδελφή μου με την οικογένειά της (έχω έναν ανήλικο ανηψιό )και ο τρόπος ζωής μας χαρακτηρίζεται ως φιλήσυχος, οικογενειακός και συντηρητικός. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει απασχολήσει κανένα μέλος του οικογενειακού μου περιβάλλοντος (συμπεριλαμβανομένου και εμού) τις Αρχές με οιονδήποτε τρόπο.
Το Σεπτέμβρη του 2010 βρισκόμουν σε αναρρωτική άδεια και για το λόγο αυτό ήμουν αρκετές ώρες στο σπίτι, με αποτέλεσμα να επικεντρώνομαι για ψυχαγωγία σε δραστηριότητες εντός οικίας, όπως αυτή της χρήσης του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Είμαι λάτρης της τεχνολογίας αλλά εκτιμώ και το χαμηλό κόστος που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο όλα τα σχετικά μέσα ψ
Keywords
Αναζητήσεις
απολογητικό υπόμνημα υπόδειγμα, απολογητικό υπόμνημα στον ανακριτή
Τυχαία Θέματα