ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ …ΑΠΟΡΙΑΣ ΜΠΕΖΑΣ – ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πριν λίγο διάστημα ήταν εχθροί του κερατά.
Ο μεγαλοδημοσιογράφος και μεγαλοεκδότης Νίκος Χατζηνικολάου είχε καταγγείλει τον (Υφυπουργό) Αντώνη Μπέζα, για παράνομες αποφάσεις και διαπλοκές.
Με αποτέλεσμα να εμπλακούν οι δυο τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη με αλληλομηνύσεις, αλληλοαγωγές πολλών εκατομμυρίων και, κυρίως, με αλληλοκατηγορίες, ικανές να προκαλέσουν αυτεπάγγελτες παρεμβάσεις όλων των Εισαγγελέων της ....
Χώρας και ιδιαίτερα των αρμοδίων Προϊσταμένων τους.
Αργότερα, όμως, ως δια μαγείας τα παλληκάρια τα «βρήκαν» μεταξύ τους και από άσπονδοι εχθροί, έγιναν «κολλητοί» και
«γκαρντάσια», έτσι, που το πανελλήνιο τρίβει τα μάτια του.
Ως εδώ το θέμα αξίζει ιδιαίτερου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος και τίθεται υπόψη όλων των μεγάλων ΜΜΕ της Αθήνας.
Για τη μικρή Θεσπρωτία, όμως, η υπόθεση έχει και συνέχεια.
Γιατί ο τ. Υφυπουργός και καταγγελλόμενος για διαπλοκή από τον μέγα Χατζηνικολάου, που όλα τα αποκαλύπτει, όλα τα καταγγέλλει και με τίποτε δεν συμβιβάζεται, Αντώνης Μπέζας έγινε μόνιμος αρθρογράφος.
Ασφαλώς στην εφημερίδα του πρώην άσπονδου εχθρού του και τώρα αδέρφι του, τη REAL news!
Αυτό το γεγονός ο Αντώνης Μπέζας, σαν πονηρός Βλάχος το εκμεταλλεύεται ποικιλοτρόπως.
Από τη μια το δίνει σε κάποια φερέφωνα BLOGS που, είτε είναι περιουσία του, είτε ιδιοκτησία του (και ο νοών, νοείτω) ή και ακόμη σε μικρές και άρα φτωχές τοπικές εφημερίδες, που αναπαράγουν τα επώνυμα άρθρα του, σε μόνιμη βάση.
Από την άλλη, έντεχνα και μέσω άλλων ζωντανών και «ζωντανών» φερέφωνών του διαρρέει πως την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη μικρή αλλά μονοεδρική Θεσπρωτία, την έχουν επιβάλλει στον Αντώνη Σαμαρά, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του Θεσπρωτικού λαού, δυνατοί παράγοντες.
Στη διαρροή περιλαμβάνονται ονόματα γνωστού εφοπλιστή, που παρουσιάζεται ως η «κολώνα» του Σαμαρά, επίσης υιού γνωστού μεγαλοεκδότη και μεγαλοεργολάβου, αλλά με κυριότερο μοχλό τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Κάτι, ασφαλώς, που έχει ξεσηκώσει την Θεσπρωτική Κοινωνία – και όχι μόνο – εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.
Η συνέχεια έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

http://892fm.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα